• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie Groningen

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Groningen på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Groningen

EasyTerra Bilutleie Groningen er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Groningen

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Groningen. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.5 (6756)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.4 (5325)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.3 (9491)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.1 (7887)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8 (5874)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8 (3229)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4220)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 240 anmeldelser

Bilutleiefirmaer i og rundt Groningen

Hvis du er ute etter en leiebil i Nederland, men i en annen by enn Groningen, klikk deg frem til Bilutleie Nederland-siden, der du kan velge byen i Nederland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Groningen

EasyTerra Bilutleie Groningen sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Het Hout 64
Laan van de Vrijheid 280A
Oosterhamrikkade 6
Rostockweg 12

Lokal informasjon for Groningen

Innledning

Groningen er hovedstaden i provinsen med samme navn, og er den viktigste byen nord i Nederland. Byen har et vakkert historisk sentrum, som ble delvis ødelagt (nordsiden av Grote Markt) da byen ble bombet under andre verdenskrig. På Grote Markt ligger Martini årnet, symbolet på byen som folket kjærlig kaller "Den Gamle Grå". Groningen er stort sett en student by, og den har et uteliv som passer til dette.

Befolkning

Byen har over 180,000 innbyggere, en av fem er studenter. Dette gjør den til en ung by.

Beliggenhet

Groningen ligger nord i Nederland, på det nordlige punktet på en fjellrygg, Hondsrug. Byen ligger 60 kilometer fra Leeuwarden, 190 kilometer fra Amsterdam og 320 kilometer fra Maastricht.

Økonomi

Historisk sett har Groningen vært en kommersiell by og et økonomisk senter i området. I dag er forretningstjenester det viktigste, spesielt relatert energi. Gasunie har sitt hovedkvarter i Groningen. Staten og utdanningsektoren skaper mange arbeidsplasser i Groningen, som den provinsielle staten, universitetet i Groningen, medisinsk senter universitetet og Hanzehoge skolen. Deler av næringsmiddelindustrien (sukker, tobakk og kaffe) har sunket, men det fortsetter å være viktig for byens økonomi.

Flyplasser

Ti kilometer sør for byen ligger Groningen Eelde Lufthavn, en regional flyplass med forbindelser til ferie destinasjoner i Sør Europa, ofte med en mellomlanding i Rotterdam, Eindhoven eller Maastricht. Det er en regelmessig tjeneste til Aberdeen i Skottland. Videre, mange private fly og forretningsreisende bruker denne flyplassen.

Offentlig transport

I Groningen er det bare busser. Nesten alle linjene stopper ved jernbanestasjonen. Derfra kjører de videre til omkringliggende bygder og landsbyer, inkludert "raske busser", de såkalte Q-liners.

Trafikk og Parkering

I lang tid har Groningen brukt en såkalt trafikk sirkuleringsplan. Byens sentrum er delt inn i fire sektorer som ikke er ankommelige med bil fra andre steder. For å komme seg fra en sektor til en annen må folk bruke Diepenring ("diep" betyr kanal på lokalspråket). Ideen var å forby trafikken i sentrum, noe som ble en suksess. Man møter flere mennesker til fots og på sykkel enn i bil. videre, mange veier er bare enveiskjørte.

For å utforske byens sentrum er den beste måten å parkere bilen din i en av parkeringshusene som befinner seg rundt sentrum. Kommunestyret sørger for at: å parkere i sentrum er dyrere. De 12 parkeringshusene er indikert med "P-route" skilt. Langt hovedveiene i sør og øst for byen finnes fem P+R områder. Bortsett fra P+R Zaanstraat er alle gratis. Derfra kan du ta en bybuss inn til sentrum av Groningen.

Hoteller

Groningen har et rimelig antall hoteller. Det finnes ingen 5 stjerner hoteller, men det er fire 4 stjerner hoteller. For å sikre deg hotellrom anbefaler vi at du bestiller på forhånd, spesielt hvis du ønsker å bo i byens sentrum.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Groningen, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Nederland
 3. Bilutleie Groningen