Bilutleie Eindhoven

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Eindhoven på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Eindhoven.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Eindhoven

  1. Hjem
  2. Bilutleie Nederland
  3. Bilutleie Eindhoven
EasyTerra Bilutleie Eindhoven er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Eindhoven

Bilutleie Eindhoven
Bilutleie Eindhoven

Innledning

Eindhoven er en ganske ung by med et moderne image. Helt fra slutten av det 19. århundre har vyen utviklet seg gjennom industrielle aktiviteter: først tekstilindustrien, deretter elektronikk industrien (Philips), etterfulgt av DAF bilfabrikkene. Under andre verdenskrig ble byen bombardert, og som resultat av dette er det bare noen få historiske bygninger igjen i sentrum.

Befolkning

Eindhoven har over 200,000 innbyggere, som gjør den til den femte største byen i Nederland. Takket være universitetet og polyteknikkene som finnes her er befolkningen i Eindhoven relativ ung.

Beliggenhet

Eindhoven ligger sør i Nederland, i provinsen Noord-Brabant. Eindhoven ligger 120 kilometer fra Amsterdam, 115 kilometer fra Rotterdam, 90 kilometer fra Utrecht og 80 kilometer fra Maastricht.

Økonomi

Byen er det viktigste sentrum for det industrielle beltet i sør av Nederland. Historisk sett har elektronikk fabrikkene til Philips spilt en stor rolle, selv etter at selskapet flyttet sitt hovedkvarter til Amsterdam. I tillegg skaper DAF mange arbeidsplasser. I 2006 var dette det andre største lastebil produsenten i Europa. Eindhoven presenterer seg selv som ITK og kunnskapssenter i området. Bedriftene bruker relativt mye på forskning og utvikling. Det tekniske universitetet i Eindhoven bidrar også til byens teknologiske image.

Flyplasser

Nord-vest for byen ligger Eindhoven Welschap Lufthavn. Det er en viktig flyplass for lavprisflyselskaper, men blir også brukt av selskaper som KLM/Air France. Det er direkteflygninger til Paris, London, Barcelona, Roma, Milano, Pisa, Dublin, Istanbul og mange andre europeiske ferie destinasjoner.

Offentlig transport

Byen har ikke metro eller trikk, men den har et omfattende bussnettverk, som betjenes av selskapene: Hermes og BBA. På samme måte som andre steder i Nederland er det nødvendig med såkalte stripe-kort. Til og fra Eindhoven Lufthavn er det spesielle busstjenester.

Trafikk og Parkering

Eindhoven er ikke et vanskelig sted å kjøre i. Rundt sentrum er det såkalte indre ringer (indikert med veiskilt), som gjør det lett å kjøre fra et sted i byen til et annet. Mange innbyggere klager over alle trafikklysene i byen, som er satt opp for å gi bussene prioritet.

Det er mange parkeringsplasser og parkeringshus. Husk at politiet i Eindhoven vil ikke ha samvittighetsnag etter å gi deg bot dersom du overser skilt for enveisgater, når du parkerer på feil sted eller glemmer å fylle på parkometeret. I noen gater i byens sentrum er sykler forbudt, noe som også er strengt håndhevet.

Hoteller

Eindhoven tilbyr et vidt spekter av hoteller. Det finnes ingen 5 stjernes hoteller, men 4 stjernes hotellene er sterkt representert. Byen er et senter for teknologi og vitenskap, dette tiltrekker mange forretningsfolk. Instituttene for høyere utdanning tiltrekker også mange utenlandske delegasjoner, derfor anbefaler vi å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Eindhoven, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Eindhoven

EasyTerra Bilutleie Eindhoven sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Nederland, men i en annen by enn Eindhoven, klikk deg frem til Bilutleie Nederland-siden, der du kan velge byen i Nederland der du vil leie en bil.