Bilutleie Rotterdam

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rotterdam på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rotterdam

 1. Hjem
 2. Bilutleie Nederland
 3. Bilutleie Rotterdam
EasyTerra Bilutleie Rotterdam er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Rotterdam

Bilutleie Rotterdam
Bilutleie Rotterdam

Innledning

Rotterdam er den andre byen i Nederland og den evige konkurrenten til Amsterdam. Under andre verdenskrig ble byens sentrum bombardert, og derfor er det knapt ingen historiske bygninger, men det er overraskende eksempler på nye arkitekturer. Det er den eneste nederlandske byen med relativt mange skyskrapere.

Befolkning

Selve byen har nærmere 600,000 innbyggere, men den ligger i et urbant område (Rijnmond) med mer enn 1,1 millioner innbyggere. Rotterdam regnes som en "arbeider" by, dette reflekteres i klubbsangen til de lokale fotballheltene Feyenoord: "Ingen ord, men handling".

Beliggenhet

Rotterdam ligger sør-vest i Nederland, på bredden av elven Maas, en av elvene i Rhinen delta. Byen er i nærheten av Haag (25 kilometer), og sammen med andre omkringliggende byer former de en urbane storbyområdet. Amsterdam ligger 75 kilometer ifra, Utrecht 60 kilometer ifra. Historiske Delft ligger 10 kilometer fra Rotterdam.

Økonomi

Historisk sett er havnen byens viktigste økonomiske aktivitet, selv om lite av det er synlig i byen i dag. Havnene har blitt flyttet til vest, langs Nieuwe Waterweg. Lenge hadde Rotterdam verdens største havn, helt til denne tittelen gikk til Shanghai i 2004. Bortsett fra transport av gods finnes det også en petrokjemisk industri. En tur rundt havnen er veldig populært blant turister. I tillegg til aktivitetene i og rundt havnene bygger Rotterdams økonomi også på tjenestesektoren. Noen få store forsikringsselskaper og andre finansielle institusjoner har sine hovedkvarter i byen.

Flyplasser

Nord i byen ligger Rotterdam Lufthavn (tidligere: Zestienhoven), som prosesserer ca. en million passasjerer i året. Det finnes direkteflyginger til europeiske destinasjoner, inkludert London og Roma.

Offentlig transport

Rotterdam har et utmerket offentlig transport system, med to metro linjer, trikker og busser. Metroene går hver 4. minutt, og på kveldene hver 15. eller 30. minutter. Som i resten av landet må du ha et såkalt stripe kort for å bruke det offentlige trafikksystemet. Rutetabellene til metro, trikk og busstjenestene indikerer antall soner du må stemple for å komme deg fra A til B. I tillegg er det en vann taxi som forbinder begge elvebreddene.

Trafikk og Parkering

Fordi sentrum i Rotterdam ble gjen bygget etter andre verdenskrig har byen relativt brede veier (sammenlignet med andre nederlandske byer). Samtidig er det veldig hektisk i og rundt byen, på grunn av det høye befolkningstallet og de økonomiske aktivitetene. Under morgen og kvelds rushtiden er det ofte lange køer.

Parkering i gatene kan være vanskelig Rotterdam. Parkometrene tar ikke imot mynter,men bare såkalte Chip knip. Du kan også betale gjennom mobiltelefon, men du må registreres først. Noen parkometer aksepterer kredittkort. Det er lettere å parkere bilen din i en av de mange parkeringshusene. Ved metrostasjonen i utkanten av byen er det fire bevoktede P+R områder, hvor du kan parkere gratis og fortsette med offentlig transport.

Hoteller

Rotterdam er ikke en stor turistattraksjon, men den er populær blant forretningsfolk. Generelt sett er det ikke vanskelig å finne hotellrom i Rotterdam. Hvis du ønsker å bo på et spesielt hotell anbefaler vi deg å bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Rotterdam, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Rotterdam

EasyTerra Bilutleie Rotterdam sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Nederland, men i en annen by enn Rotterdam, klikk deg frem til Bilutleie Nederland-siden, der du kan velge byen i Nederland der du vil leie en bil.