Bilutleie Christchurch

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Christchurch på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Christchurch

  1. Hjem
  2. Bilutleie New Zealand
  3. Christchurch

EasyTerra Bilutleie Christchurch er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Christchurch

Bilutleie Christchurch
Bilutleie Christchurch

Innledning

Christchurch er den største byen på Sørøya på New Zealand. Det er den eldste byen i landet. Christchurch ble en "By" av Royal Charter, 31. 1856 juli. Det er også kalt "den mest engelske byen utenfor England". Bortsett fra de mange gotiske bygninger Christchurch består av parker, offentlige hager eller rekreasjon parker. Byen er derfor også kalt Garden City i New Zealand.

Befolkning

Byen har 380 000 innbyggere.

Beliggenhet

Christchurch ligger på østkysten av South Island, nær munningen av Avon, som transverses byen. Elvebredden har blitt forvandlet til en offentlig park.

Økonomi

Handel og foredling av produkter fra det omkringliggende jordbruksområdet har lenge vært et grunnlag for Christchurch økonomi. Det gjelder hovedsakelig meieriprodukter, kjøtt og ull. Turisme, men også internasjonal utdanning spiller en økende rolle: et voksende antall asiatiske studenter delta på en av de pedagogiske instituttene i Christchurch. Elektronikk og programvare utvikling er også viktig for lokal økonomi.

Flyplasser

Christchurch Internasjonale Lufthavn ligger like utenfor byen og er lett tilgjengelig med leiebil. Memorial Avenue går rett fra sentrum av Christchurch til flyplassen.

Offentlig transport

Christchurch har god offentlig transport. Fra den sentrale busstasjonen på hjørnet av Colombo Street og Lichfield Street busser går til alle deler av byen samt til destinasjoner lengre ut som strendene i sommer og New Brighton. I helgene derimot tjeneste er begrenset. Det finnes også en gratis buss service (den gule Shuttle) i sentrum av byen. Den historiske Christchurch Sporveismuseet ble nylig tatt i bruk igjen, også bare for destinasjoner i sentrum.

Trafikk og parkering

Det er ikke vanskelig å finne veien rundt i Christchurch: byen har en vanlig gate mønster. Noen gater er en måte gater. Du må betale for gateparkering. Du kan gjøre det med mynter, kredittkort, eller mobiltelefonen.

Hoteller

Christchurch har en stor tilførsel av overnatting. Fra backpacker vandrerhjem til gjestehus, hytter og moteller, men også noen luksushoteller. Vanligvis trenger du ikke å bestille hotellrom lang tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Christchurch, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Christchurch

EasyTerra Bilutleie Christchurch sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Christchurch, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.