Bilutleie Klagenfurt

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Klagenfurt på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Klagenfurt.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Klagenfurt

  1. Hjem
  2. Bilutleie Østerrike
  3. Bilutleie Klagenfurt
EasyTerra Bilutleie Klagenfurt er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Klagenfurt

Bilutleie Klagenfurt
Bilutleie Klagenfurt

Innledning

Klagenfurt er hovedstaden Østerrikes provins Carinthia. Med stiftelsen av byen gi til legenden en ondskapsfull tapeworm først måtte bli overvunnet. Fontenen i midtpunktet er en påminnelse som (Lindwurmbrunnen) av. Den gammel byen midtpunktet er fullt restaurert (Klagenfurt vant forskjellige premier for bevaringen av dets kulturell arv). En av de største tiltrekningene av byen er den badende stranden på Wörthersee, som blir fulgt av Euro park hvor det er forskjellig tiltrekninger.

Befolkning

Klagenfurt har mer enn 90.000 beboere.

Beliggenhet

Byen ligger i sør av Østerrike, på den Glade elven og på den østlige siden av Wörthersee. Klagenfurt blir plassert på en 446 målere i en vakker grønn innstilling, grenset til sør ved Karawanken fjell, den naturlige grensen mellom Østerrike og Slovenia.

Økonomi

Turisme leker en viktig rolle i Klagenfurts økonomien. Etterpå er noe lett industri og byen har utviklet seg inn i et midtpunkt for informasjon og kommunikasjonsteknologi. Et eksempel er Teknologien park, som er nå tilknyttet med universitetet av Klagenfurt.

Flyplasser

Klagenfurt har dets egen flyplass, bare tre kilometere fra byen. Utenom Østerrikske Flyselskaper blir denne flyplassen spesielt brukt av budsjettflyselskaper. Flyplass Klagenfurt er lett oppnåelig ved leiebil: utgangen til flyplassen er tydelig signposted langs riksvei A2. Veien forbinder Klagenfurt med Graz og flyplassene av denne byen kan være et alternativ.

Offentlig Transport

Byen har et godt bussnettverk, som du nå kan alle interessante steder i byen med. Klagenfurt er ikke stor by og alle de viktige tiltrekningene kan lett bli sett av fot. Dessuten har Klagenfurt utmerkete linjeforbindelser med andre byer i Østerrike, og til Italia, Slovenia og Tyskland.

Trafikk og parkering

I og omkring midtpunktet av Klagenfurt det er mange parkerende garasjene og områder. Disse er tydelig angitt. Hvis du vil parkere din leiebil for fri, er det P + R steder på øst og de vestlige sider av byen. Du kan bli tatt til midtpunktet med en romfergebuss. Midtpunktet av byen kan være meget travelt, spesielt i sommermånedene. Du burde unngå driv i løpet av rushtid.

Hoteller

Klagenfurt har et mangfold av hoteller og gjestshus. En av de beste alternativene Er Allyouneed Hotell, som tilfeldig er bare åpen i løpet av sommermånedene (1 juli til 30 september). Klagenfurt er en populær destinasjon og i sommermånedene det blir foreslått å bestille din hotellrom i avanserer. Det er et ungdominternat på universitetet.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Klagenfurt, vi Google og følgende kildene:

Bilutleiesteder i Klagenfurt

EasyTerra Bilutleie Klagenfurt sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Østerrike, men i en annen by enn Klagenfurt, klikk deg frem til Bilutleie Østerrike-siden, der du kan velge byen i Østerrike der du vil leie en bil.