• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Østerrike

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Østerrike på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Østerrike

EasyTerra Bilutleie Østerrike er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Østerrike

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Østerrike

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Østerrike

Bilutleie Østerrike

Lokal informasjon for Østerrike

Østerrike oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 32 hentesteder i Østerrike. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Østerrike er en populær ferie destinasjon, begge i sommer og vinter. De mange fjellene byr den perfekte anledningen i en enestående vinter sportferie. I sommeren kan du ha vidunderlige turer i Alpene. Wien er en vakker by med en rik kultur. Byen byr museer, teatre, festspill, visuell kunster, konserter og folkeminne. Østerrike er meget godt ventet på de mange turistene som besøker landet hvert år. Overalt kan du finne boliger og restauranter av en god kvalitet.

Historie

Det aktuelle Østerrike ha blitt bebodd av forskjellig folk. Til tiende århundret der har levd Romere, Huns, Lombards, Ostrogoths, Bayersk og Frank. Etter som landet ble regjert av Babenbergers i tre århundrer. Etter den siste Babenberger døde i 1246, tiår av kampene for den følgende rekkefølgen.

I 1278 den Tyske konge Rudolf som jeg av Habsburg visste hvordan å komme til makt i Østerrike. Habsburger har regjert landet til 1806. I den tiden erfor landet en enorm florerende periode og takk til strategisk wedlocks og erobringer som Habsburger regjerte over store deler av Europa.

Napoleon syntes en mektig motstander. Han tvang Østerrike til å bli hans alliert i hans slag mot det Hellige Romerske Riket av den Tyske Nasjonet. Etter nederlaget av Napoleon i 1813 ble delt Europa en gang til i 1815. Med dette Østerrike kom til makt over en stor del av Italia og Sentral Europa.

I 1848 revolusjoner brøt løs i Wien, Praha, Milan og Ungarn. Keiser Franz Jozef som jeg kom til makt. Under hans myndighet tapte Østerrike en krig med Prøyssenet. Prøyssen vant kraften over de Tyske statene. Østerrike ville at mer innflytelse og derfor riket som blir forandret inn i det dobbel monarki Østerrike-Ungarnet i 1867. Ungarn beholdt en uavhengighet i høy grad og bare ble koplet til Østerrike gjennom hodet av staten.

Etter Verdenkrig som jeg det dobbel monarkiet stanset. Østerrike-Ungarn ble delt i forskjellige uavhengige stater (slik som Tsjekkoslovakia, Ungarn og Jugoslavia). I 1918 Østerrike ble en republikk. Østerrike var et lite, fattig land og ville forbinde med Tyskland. Traktaten av Versailles forbudt dette.

I 1938 Hitler overfalte Østerrike og sag til det som Nazien Seyss-Inquart keiserlig guvernør av Østerrike. Dette var begynnelsen av Verdenkrig II for Østerrike. Etter nederlaget av Hitler ble besatt Østerrike av Ally. Ikke til 1955 Østerrike ble et uavhengig land. Landet som er lovet å betrakte streng nøytralitet. Det samme år Østerrike ble medlem av Forenede Nasjonene.

Fra 1970 til 1982 var sosialisten Bruno Kreisky Føderal Kansler av Østerrike. I 1986 Kurt Waldheim vant presidentvalget, tross hans kontroversiell krig forløpen. USA protesterte vehemently, men Waldheim beholdt hans presidentembete til 1992. Han ble lyktes av Thomas Klestil. I 1995 Østerrike ble medlem av EU.

I årene som fulgte, vokste det riktige radikale Friheten Selskapet (FPÖ) under den retningen av Jörg Haider. Tross hans positive bemerkninger angående Hitlers Nasjonal Sosialisme oppnådde Friheten Selskapet adskillige ganger en stor valgseier. Internasjonalt responderte folk rasende. EU partnere senket deres status av diplomatiske bånd med Østerrike og kontrakter ble brutt også. Ikke til 2000 Haider oppga som selskapleder. I 2004 ble sosialisten Heinz Fischer den nye Presidenten av landet. Han var det første sosialistiske hodet av staten om atten år.

Samfunn og kultur

Østerrike har tilnærmet atten millionbeboeres. Mer enn halv lever inn eller omkring de store byene. Hovedstaden Wien teller mer enn to millionfolks. Majoriteten av befolkningen finnes av Tysk-Å taling Østerrikere. Dessuten er det Kroat, Slovener og Ungarere.

Omtrent er 80% av befolkningen Romersk Katolikk. Utenom at en liten prosentdel er Protestantisk (5%) eller ikke religiøs (8%). Å øvrig beboere er Jødisk eller Islamsk.

En meget stor del av befolkningen (omtrent 97%) taler Tysk. Derfor dette er det offisielle språket av landet. Minoritetene i Østerrike (slik som ungarere, tsjekker og slovener) taler ofte enda deres egent språk.

Østerrike har en enorm kulturell rikdom. Landet er visst for dets arkitektur og klassisk musikk. Wien er ikke bare byen av det barokke, men siden attende århundret også et kulturelt midtpunkt i det feltet av musikk og litteratur. Mange berømte komponister er fra Østerrike, slik som Mozart, Strauss, Schuber og Haydn. Viennese waltz har også blitt verden-berømt. Denne paret dansen blir dominert av familien Strauss.

Østerrikere står ved tradisjoner og derfor folk danser enda waltz på spesielle anledninger. Utenom klassisk musikk er den Østerrikske kulturen visst for de mange museene, klostre, konserter og festspill. Landet byr utmerkete muligheter for vinter sporter. Derfor skiing yndlingssporter i Østerrike, kors-land skiing, is som skøyter og å krølle. Mange Østerrikere liker også et godt spill av fotballen.

Politisk situasjon

Østerrike er en føderasjon av ni stater (Bundesländer) og har et parlaments demokrati med en President som hodet av staten. Presidenten er på hodet av den Føderale Republikken. Han er direkte valgt i en periode av seks år. Presidenten utnevner lederen av parlamentet. Østerrikes nåværende President er Heinz Fischer (siden 2004). Ministerne former myndigheten og gir konto til parlamentet. Det fyller på minister Er Alfred Gusenbauer (siden 2007).

Parlamentet består av Nationalrat og Bundesrat. Nationalrat har den lovgivende kraften med 183 medlemmer. Medlemmene er valgt gjennom valg alle fire år. Hver beboer av Østerrike som er 19 år eller eldre har stemme riktig. Bundesrat finnes av 64 medlemmer som blir valgt av parlamentene av de ni statene.

Viktig politisk selskaper er det sosiale demokratiske selskapet (SPÖ) og det konservative selskapet (ÖVP). Det riktige radikale Friheten Selskapet (FPÖ) har alltid vært et meget viktig selskap også. Denne delen, under retningen av Jörg Haider ha blitt avbrutt i 2005. Haider startet enda et selskap, nemlig Bündnis Zukunft österreich (BZÖ). Dette selskapet er mildere enn det forrige selskapet av Haider.

Økonomi

Østerrike tilhører en av de mest velstående landene av Europa. Markedet økonomien er godt utviklet seg og den levende standarden er høy. Andelen av tjenesten industrien til GNPET er det største. Derfor mer enn halvdel av beboerne arbeider i denne sektoren. Tilnærmet 30% av arbeids befolkningen arbeider i industrisektoren. Viktige industrisektorer er bearbeidende industri, jern og stål, tekstil, tre og mat. Landbruket gir i dets egen etterspørsel etter en stor prosentdel. Mest kan landbruksområder bli funnet i nord og nordøst av landet. Noen viktige landbruksprodukter er poteter, sukkerroer, vin, frukt, meieriprodukter, korn og korn.

Østerrikes viktig handlende partnere er Tyskland, Italia, Frankrike, Japan, USA, Sveits, Nederland og Storbritannia. Østerrike handler i maskiner og utstyr, motorkjøretøyer, metallvarer og mat produkter. Dessuten jern og stål, er tekstil, papir og papp viktige eksportprodukter. Kjemiske ressurser og olje (produkter) er viktige importprodukter.

Turismen har blitt en viktig kilde av inntekten. Østerrike er en meget populær fridag destinasjon, hovedsakelig for vinteren sporter. I sommer tiltrekker det Østerrikske landskapet mange turgåere og fjellklatrere. Også er Wien en populær destinasjon for en bytur.

I 2002 ble euro en offisiell valuta i Østerrike. Før den tiden en betalt med Østerrikeren Schilling (ATS).


Geografi og klima

Østerrike ligger i midtpunktet av Europa og grenser til mange forskjellige land: Tyskland, Tsjekkia og Slovakia (nord), Ungarn (øst), Italia, Slovenia (sør), Sveits og Liechtenstein (vest). Den største delen av Østerrike finnes av lav fjellkjede og høy fjell: Alpene karakteriserer seg ved enorme fjellmasser, imponerende isbre og vakker sidedaler. Det er mange rene innsjøer i fjellene områdene. Attersee er den største Alpine innsjøen. Grossglockner (nesten 3.800 målere) er landets høyeste fjellet.

Den østlige delen av Østerrike finnes av bakker og plangrunner. Elven Donau kan bli funnet her også. Sammen med dets tributary elv Vertshuset, er Donau landets mest viktige elver. Utenom Vertshuset strømmer Herberg, Enns og Mur også inn i Donau. Neusiedler Meer er den største innsjøen av landet (i øst).

Østerrike finnes av ni stater (Bundesländer). Hver stat har dets egen hovedstad. Disse er de ni statene med å korrespondere hovedsteder: Wien (Wien), Stiermarken (Graz), Vorarlberg (Bregenz), Tirol (Innsbruck), Salzburg (Salzburg), Carinthia (Klagenfurt), Upper Østerrike (Linz), Lower Østerrike (Sankt Pölten) og Burgenland (Eisenstadt). Wien ligger på elven Donau, i øst av landet.

Østerrike er et relativt lite land, men klimaene forskjellene innenfor landet er store. I øst av landet er det et kontinentalt klima. Sør av landet har et mer Middelhavet klima med varme og tørre sommeren. Vest av landet har mye nedbører. Alpene blir karakterisert av et høyt fjellklima. Forskjellene mellom dag og natt, og sommer og vinter er stor. I løpet av vinteren er det mye snøfall og sommeren er kjølige. I noen steder får ikke temperaturen over ti grad Celsius.

Trafikk og infrastruktur

Østerrike har en godt utvikl skinne og veinettverk. Det totale vei nettverket teller nesten 134.000 kilometere. En Autobahnvignett (veiskattetikett) er forpliktet på de Østerrikske riksveiene. De kan bli kjøpt på grensene. I vinter er tid mange fjellveier stengt. På disse fjellene veiene må du ta hellingsgrader inn i konto og det er også ønskelig å forskyve til en nedre utveksling i tide. Tunge kjøretøyer har prioritet over små kjøretøyer.

Skinnen veien nettverket er mer enn 6.000 kilometere lang. Fjellene regionene er mindre oppnåelige ved linje. Det er nasjonalt i tillegg til internasjonale forbindelser mellom viktige byer. Østerrikes største skinnevei selskap er österreichische Bundesbahnen (ÖBB). Bussen trafikken blir presidert over av myndigheten, kommunene og de private selskaper. Busses løp til nesten hver landsby.

En av Østerrikes mest viktig flyplasser er Schwechat Flyplass, i Wien. Annen viktig flyplasser er Graz Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Salzburg Lufthavn, Klagenfurt Lufthavn og Linz Lufthavn. Både internasjonalt mens nasjonale flykter drar fra disse flyplassene. Det nasjonale flyselskapet er Østerriksk Flyselskaper. Nasjonale flykter blir utført av Tyrolean Flyruter.

Donau er en av den mest viktige sluse i Europa. Frakttransport mellom øst og vest av Europa er ofte gjort via denne elven. Den totale lengden av Østerrikeren sluse er tilnærmet 360 kilometer.

Mat og drikke

De forskjellige landene som en gang tilhørte Habsburgmonarkiet, har hatt innflytelse i det Østerrikske kjøkkenet. Derfor Ungarer goulash, Serbisk bønnesuppe eller Italiensk ris er meget normal på en Østerriksk meny. Det mest berømte kjøttet fra Østerrike er sannsynlig Wiener Schnitzel. En typisk Viennese spesialitet er Kaiserschmarren: klosser av pannekakene med pudret sukker og plomme klemmer. Dessuten er Østerrike visst for flere deilige kaker: Sacher kake (med sjokolade), Linzert kake (med muttere og syltetøy) og Malakoff kake (sjokolade med rum og pisket fløte). Fjellene regionene har deres egen spesialiteter, slik som Alp ost, spring ost og bacon fra Tirol.

En populær drikk i Østerrike er Wiener Kaffe. Dette er en blanding av kaffe og sjokolade. Østerrikere er glade av kaffe og vet mange forskjellige typer. Wien har virkelig kaffehuser. I de gammel dagene møtte seg kunstnere og intellektuellere der; nå til dags kaffehusene tjener å nyte en utmerket kopp av Østerriksk kaffe.

Bolig

Østerrike har mange hoteller, huser ferie og leiligheter. I skiing regionen sveitserhytte eller små hus kan bli leit overalt. Dessuten er det tilstrekkelig ligging i teltsteder, ofte lokalisert i vakker omgivelser. Du kan også velge for en Seng & Frokost. Generelt er boligene i Østerrike av en god kvalitet og de Østerrikske beboerne føler sterkt om gjestfrihet.

Tidssone

Østerrike har tidssone GMT +1. Fra April til oktober har de sommertid; klokken er satt en time foran.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Østerrike, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Europcar
 • Megadrive
 • Budget
 • Enterprise
 • Buchbinder
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • wheego
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Thrifty
 • InterRent
 • Green Motion
 • Sicily by Car
 • Global Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Flizzr
 • Sixt
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Active Car Rental
 • Nur Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Østerrike