Bilutleie Cape Town

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cape Town på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cape Town

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Cape Town
EasyTerra Bilutleie Cape Town er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Cape Town

Bilutleie Cape Town
Bilutleie Cape Town

Innledning

Cape Town er den nest største byen i Sør-Afrika, og hovedstaden i Vest-Kapprovinsen, hvor det maste av landets viner blir produsert. Det er også den eldste byen i Sør-Afrika. Det var her nederlenderne kom i land for å utforska landet. Cape Town er en veldig populær ferie destinasjon: byen har et moderne utseende og følelse kombinert med historiske bygninger, vakre landskap, et behagelig klima, flotte strender og et livlig nattliv.

Befolkning

Byen har tre millioner innbyggere, 75% er svarte afrikanere og "fargede", et apartheid uttrykk for mennesker av blandet rase. Tidligere var disse gruppene påbudt å bo ved Kap-slettene bak Taffelberg, sør-øst for sentrum. De hvite utgjør 20% av befolkningen.

Beliggenhet

Cape Town ligger sør-vest i Sør-Afrika, nær Kapp det gode Håp. Byens sentrum ligger mellom Table Bay og nordsiden av Taffelberg.

Økonomi

Cape Town er et økonomisk sentrum for Vest-Kapprovinsen. Landbruksprodukter fra provinsen blir eksportert via havnen i Cape Town eller fra flyplassen. Tjenestesektoren spiller en viktig rolle, inkludert offentlige tjenester, fordi det nasjonale parlamentet ligger i Cape Town.
Turisme bidrar med 10% til økonomien i Kapprovinsen. De fleste av de 1,5 millioner turister som besøker provinsen hvert år tilbringer flere dager i Cape Town. I nærheten av byen er det mange strender, hver med sin særegen atmosfære. I selve byen er det mange historiske bygninger fra nederlandsk og britisk tid.

Flyplasser

Cape Town Lufthavn, den internasjonale flyplassen i Cape Town, ligger 20 kilometer øst for byens sentrum. Den regnes som den beste flyplassen i Afrika, med forbindelser til alle kontinentene. For øyeblikket blir flyplassen totalt fornyet, og forberedes til VM fotball i 2010 i Sør-Afrika.

Offentlig transport

Offentlig transport i Cape Town har middelmådig kvalitet. I tillegg er bussene og togene ofte stappfulle. Det lokale bussnettverket betjenes av Golden Arrow Busstjenester, som også betjener på sjøsiden.
Det finnes også mange minibusser som stopper overalt. Selv om de er veldig billige er de noen ganger gamle og i dårlig stand, bortsett fra bussene som kalles Rikkis Taxi.
Spesielt for turister finnes Cape Town Explorer, en buss som kjører mellom 10.00 og 15.00 Bureau of Tourism, og innom alle hovedattraksjonene. Du kan gå av på alle attraksjonene og senere ta neste buss til de andre attraksjonene. Offisielle taxier (med taksameter) er flotte og pålitelige, men de er relativt dyre. Du kan kun bestille dem på telefon. For steder utenfor Cape Town er det flere selskaper som tilbyr raske busstjenester. Noen av de bedre selskapene er Greyhoud Cityliner, Translux Intercity og Mainliner Intercape.

Trafikk og Parkering

Cape Town er en bil vennlig by med relativt få trafikkøer. Som i de andre storbyene i Sør-Afrika, må du være oppmerksom på "biltyver". Selv om media noen ganger overdriver farene er de absolutt en virkelighet. Som en forholdsregel må du alltid ha vinduene lukket og dørene låst. Biltyvene slår til vanligvis der hvor biler må stoppe: i nærheten av trafikklys og i innkjørselen på parkeringsplasser.

Det finnes mange innendørs parkerings steder i sentrum av Cape Town. Sentrum er ikke veldig stort, derfor er det enkelt å utforte det til fots. Av sikkerhetsgrunner anbefaler vi å ikke parkere i gatene. Det kan også være vanskelig å finne plass. Hvis du velger å parkere i gaten, la aldri bilen stå uten tilsyn. Det finnes mange registrerte "bil vakter".

Hoteller

Det er mange hoteller i Cape Town, fra veldig enkle gjestehus til luksushoteller og feriesteder. Cape Town er et økonomisk, administrativ og turistsentrum, dette betyr at mange hotellrom er forhåndsbestilt.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Cape Town, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Bobo Campers
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Bushlore Africa
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • KEA Campers
 • Maui Motorhomes
 • National Car Rental

Bilutleiesteder i Cape Town

EasyTerra Bilutleie Cape Town sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Cape Town, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.