• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Phalaborwa

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Phalaborwa på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Phalaborwa

EasyTerra Bilutleie Phalaborwa er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i og rundt Phalaborwa

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Phalaborwa, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Phalaborwa

EasyTerra Bilutleie Phalaborwa sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Phalaborwa

Innledning

Phalaborwa er en by i Limpopo-provinsen i Sør-Afrika. Den ligger nær den sentrale inngangen til Kruger National Park og er en base for folk som besøker landets mest kjente dyrepark. Selve byen har imidlertid også mye å tilby, fra fallskjermhopping til ridning, og fra kanopadling til turer med superlette fly.

Befolkning

Byen har over 130 000 innbyggere.

Beliggenhet

Phalaborwa ligger nordøst i Sør-Afrika, vest for Kruger National Park som grenser til Mosambik. Byen ligger i dalen som kalles Lowveld, også kjent som Valley of the Olifants (ja, dyrets navn er skrevet på den sørafrikanske måten). Om sommeren kan det bli veldig varmt med plutselige regnskyll.

Økonomi

Phalaborwa var opprinnelig en gruveby og til tross for turistaktiviteter er den det fremdeles. Det blir hovedsakelig utvunnet fosfat og kobber. Det er også en kjemisk fabrikk der fosfat blir omdannet til flere produkter. Afrikas største dagbrudd med en diameter på nesten to kilometer og en dybde på rundt 900 meter ligger like utenfor byen. De siste årene har Phalaborwa utviklet seg til en turistby. Inngangen til Kruger National Park ligger bare 800 meter øst for byen, og det blir organisert mange aktiviteter for turister i selve Phalaborwa.

Flyplasser

Byens flyplass sies å være en av de mest behagelige i verden. Kruger Gateway Lufthavn (før: Hendrik Van Eck Lufthavn) ligger like øst for Phalaborwa i President Steyn Street. Den kan lett nås med leiebil da den ligger like overfor inngangen til Kruger National Park, langs hovedveien R71.

Offentlig Transport

Phalaborwa har ingen offentlig transport, men det trenger du ikke da reisebyråer og turoperatører alltid vil hente deg fra hotellet og sette deg av igjen.

Trafikk og Parkering

En leiebil er et ideelt transportmiddel hvis du ikke vil være avhengig av organiserte aktiviteter i Phalaborwa og ønsker å sette av sted på egen hånd. En vakker reiserute følger Rute 71 til Polokwane via Tzaneen og den fantastisk vakre Magoebaskloof Pass.

Hoteller

Phalaborwa er fullstendig rettet mot turister og har et rikt utvalg av overnattingssteder. Det er enkle gjestehus og overnattingssteder for ryggsekkturister, men også femstjerners hoteller. Du kan også leie hytter eller bo på en campingplass. Vi anbefaler å bestille overnatting god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Phalaborwa anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  South African rand
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  passenger_van
 • Populære bilutleiere
  Bidvest Car Rental

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).
 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Phalaborwa