• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Pretoria

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Pretoria på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Pretoria

EasyTerra Bilutleie Pretoria er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i og rundt Pretoria

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Pretoria, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Pretoria

EasyTerra Bilutleie Pretoria sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Pretoria

Innledning

Pretoria blir ofte kalt hovedstaden i Sør-Afrika, men er offisielt bare landets administrative hovedstad (den lovgivende hovedstaden er Cape Town og den juridiske hovedstaden er Bloemfontein). Et av de viktigste stedene av interesse er Voortrekker Monument, et stort minnesmerke dedikert til voortrekkerne, de hvite emigrantene av nederlandsk avstamning som reiste østover fra Cape-provinsen.

Befolkning

Offisielt er ikke Pretoria en selvstendig kommune; byen er en del av The City of Tshwane Metropolitan Municipality som har ca. 2 millioner innbyggere. Pretoria har selv en befolkning på omtrent 600 000 mennesker.

Beliggenhet

Pretoria ligger nordøst i Sør-Afrika, omtrent 50 kilometer nord for Johannesburg. Byen ligger i en varm, lun og frodig dal omgitt av åser.

Økonomi

Fordi det er landets administrative hovedstad er det ikke overraskende at regjeringen er den største arbeidsgiveren i Pretoria, sammen med de utenlandske ambassadene og diplomatiet. Byen er også et utdanningssentrum: Byen er hjem til to universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning. Pretoria har for det meste tungindustri: jern- og kobberstøperier, stålfabrikker, bilindustri og ingeniørvirksomhet.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er OR Tambo Internasjonale Lufthavn, i nærheten av Johannesburg. Den ligger omtrent 45 kilometer sør for Pretorias sentrum og kan lett nås med leiebil via Albertina Sisulu Highway (R21). Veien og avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Siden august 2011 har den offentlige transporten i Gauteng-provinsen blitt vesentlig forbedret med innføringen av Gautrain-nettverket. Det er en slags T-bane som forbinder Johannesburg med Pretoria. Det går også busser fra T-bane-stasjoner til andre destinasjoner. Av sikkerhetsmessige årsaker fraråder vi å bruke minibussene som kjører gjennom byen. Bussforbindelsene til andre byer, for det meste via Johannesburg, er gode. De luksuriøse togene til Blue Train forbinder Pretoria med Cape Town.

Trafikk og Parkering

Særlig mellom Pretoria og Johannesburg er trafikken travel. Myndighetene håper at trafikken vil avta når flere mennesker velger å reise mellom de to byene ved Gautrain. Pretoria har flere parkeringsplasser og -hus, men vær alltid nøye med valg av parkeringsfasilitet. Byen ligger i nærheten av et veikryss med flere motorveier, noe som gjør det enkelt å nå andre destinasjoner i landet med leiebil.

Hoteller

Pretoria har et enormt utvalg av overnattingssteder, hovedsakelig mellomklasse- og luksushoteller, men du kan også finne enkle gjestehus. Det kan være vanskelig å finne et passende hotellrom, særlig i den høyere prisklassen, når det er viktige møter i parlamentet eller andre statlige begivenheter pågår. Da kan hoteller i nærheten av Centurion (sør for Pretoria) være en løsning.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Pretoria anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  South African rand
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  suv
 • Populære bilutleiere
  Hertz

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).
 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Pretoria