Bilutleie King Shaka Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i King Shaka Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie King Shaka Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Durban
 4. King Shaka International Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for King Shaka Lufthavn

King Shaka Lufthavn i et nøtteskall

King Shaka Lufthavn er en helt ny flyplass nær Durban i Sør Afrika, som har været bygget for 2010 FIFA Fotball VM. Flyplassen er oppkalt etter lederen av zuluene i det nittende århundre.

Flyplassen ligger 35 kilometer nord for Durban sentrum. Selv om en rail forbindelse ble inkludert i den nye flyplassen design, har ikke forbindelse (ennå) blitt realisert. Flyplassen ligger rett langs motorveien N2, en bomveg og er derfor lett tilgjengelig med buss og bil. 

Flyplassen har en vakker shoppingområde og noen restauranter på terminalen etasje. Rett utenfor terminalen finner du også butikker og restauranter. Det er noen VIP lounger. For omfattende business fasiliteter, inkludert møte og konferanserom, må du slå til business i Durban sentrum eller den nye internasjonale konferanse senteret i byen. Flyplassen har offentlige datamaskiner med internet tilkobling og trådløst internettilgang. Andre fasiliteter på King Shaka Lufthavn inkluderer banker, minibanker og vekslingskontor.

I luftfarts industrien King Shaka Lufthavn indikert med forkortelse DUR (IATA flyplass kode) and FALE (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av King Shaka Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • National Car Rental

Andre bilutleiesteder i Durban

I tillegg til King Shaka Lufthavn i Durban sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Durban: