• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Durban

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Durban på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Durban

EasyTerra Bilutleie Durban er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Durban

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Durban
 • For eksempel: Kia Picanto
  Mini klasse
  For eksempel: Kia Picanto
 • Populær klasse
  For eksempel: Volkswagen Polo
  Økonomi klasse
  For eksempel: Volkswagen Polo
 • For eksempel: Renault Sandero
  Kompakt klasse
  For eksempel: Renault Sandero
 • For eksempel: Ford Focus
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Ford Focus
  Standard klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Toyota HiLux 4x2 Single Cab
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Toyota HiLux 4x2 Single Cab
 • For eksempel: Mercedes Benz C Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes Benz C Class
 • For eksempel: Nissan Qashqai
  SUV klasse
  For eksempel: Nissan Qashqai

Bilutleiefirmaer i Durban

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Durban. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • First Car
  8.3 (511)
  Fra / dag
 • Budget
  8.3 (7656)
  Fra / dag
 • Avis
  8.1 (4673)
  Fra / dag
 • Hertz
  7.7 (5445)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Durban?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Durban

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Durban, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Durban

EasyTerra Bilutleie Durban sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Durban

Innledning

Den sørafrikanske byen Durban er en fin blanding av sol, sjø, strender, en travel havn og tradisjonell afrikansk kultur. Byen er også svært mangfoldig: afrikanere, europeere og asiater (for det meste indianere) definerer scenen. Turister er i hovedsak tiltrukket av den såkalte Golden Mile langs stranden: en kjede av hoteller, turistattraksjoner og underholdning sentre. I innlandet kan du lære mer om Sør Afrikas historie og Zulu kultur, for eksempel i Phezulu Safari Park.

Innbyggere

Durban har 3,5 millioner innbyggere. Det er et stort mindretall av indianere, etterkommere av folk som ble tatt fra India av britene til å arbeide på sukkerplantasjene.

Beliggenhet

Durban ligger i øst i Sør-Afrika på kysten av India havet. Med unntak for forretningsområdet og havnen, er Durban bygget på åsene. De vestlige forstedene er høyt over byen (opp til 850 meter).

Økonomi

Den lokale økonomien er avhengig av port og turisme. Durban havn er den største av Sør-Afrika. Sukkerplantasjene i nærheten av byen fortsatt spiller en viktig rolle. Gjennom porten, er en stor andel av sukker eksportert. Videre er Durban et populært turistmål. Likevel, har byen også store problemer. Mange bedrifter har flyttet vekk, og arbeidsledigheten er rundt tretti prosent.

Flyplasser

Durban har en helt ny flyplass, som ble bygget for 2010 VM. King Shaka Internasjonale Lufthavn (også kjent som La Mercy Lufthavn) ligger 35 kilometer nord for Durban. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via N2 motorveien. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

For mange besøkende i Durban People Mover er den beste form for offentlig transport. Disse bussene kjører ofte (hvert 15. minutt) mellom viktige destinasjoner i sentrum og langs stranden. Dessuten er disse bussene utstyrt med overvåkningskameraer. De andre offentlige busser i Durban kjøre uregelmessig, og er ikke like sikker.

Trafikk og parkering

Akkurat som i andre byer hvor 2010 VM kamper ble spilt, har Durban forbedret sin infrastruktur sterkt for denne hendelsen. I og rundt byen veiene er gode og du har ingen problemer med å finne veien rundt med en leiebil. Men du bør holde et par enkle regler i tankene. Hold dører og vinduer låst. Om natten, vær forsiktig på rødt lys: hvis det er folk som står rundt, er det tryggere å sakte kjøre gjennom rødt lys enn å stoppe. Heller en bot enn å bli ranet!

Det anbefales å parkere bilen i en garasje eller på et offentlig parkeringsanlegg.

Hoteller

De fleste turister bo i en av de mange hotellene langs stranden, Durbans Golden Mile. Overnattingssteder rundt Victoria Street Market er populært også. Utenfor sommerhalvåret (oktober til mars) er det enkelt å finne et hotell som du liker. Hvis du ønsker å reise til Durban i sommermånedene (oktober til mars) så vi anbefaler deg å bestille overnatting din i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Durban, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  South African rand
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære bilutleiere
  First Car

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • First Car
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Durban