Bilutleie Durban

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Durban på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Durban.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Durban

  1. Hjem
  2. Bilutleie Sør-Afrika
  3. Bilutleie Durban
EasyTerra Bilutleie Durban er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Durban

Innledning

Den sørafrikanske byen Durban er en fin blanding av sol, sjø, strender, en travel havn og tradisjonell afrikansk kultur. Byen er også svært mangfoldig: afrikanere, europeere og asiater (for det meste indianere) definerer scenen. Turister er i hovedsak tiltrukket av den såkalte Golden Mile langs stranden: en kjede av hoteller, turistattraksjoner og underholdning sentre. I innlandet kan du lære mer om Sør Afrikas historie og Zulu kultur, for eksempel i Phezulu Safari Park.

Innbyggere

Durban har 3,5 millioner innbyggere. Det er et stort mindretall av indianere, etterkommere av folk som ble tatt fra India av britene til å arbeide på sukkerplantasjene.

Beliggenhet

Durban ligger i øst i Sør-Afrika på kysten av India havet. Med unntak for forretningsområdet og havnen, er Durban bygget på åsene. De vestlige forstedene er høyt over byen (opp til 850 meter).

Økonomi

Den lokale økonomien er avhengig av port og turisme. Durban havn er den største av Sør-Afrika. Sukkerplantasjene i nærheten av byen fortsatt spiller en viktig rolle. Gjennom porten, er en stor andel av sukker eksportert. Videre er Durban et populært turistmål. Likevel, har byen også store problemer. Mange bedrifter har flyttet vekk, og arbeidsledigheten er rundt tretti prosent.

Flyplasser

Durban har en helt ny flyplass, som ble bygget for 2010 VM. King Shaka Internasjonale Lufthavn (også kjent som La Mercy Lufthavn) ligger 35 kilometer nord for Durban. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via N2 motorveien. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

For mange besøkende i Durban People Mover er den beste form for offentlig transport. Disse bussene kjører ofte (hvert 15. minutt) mellom viktige destinasjoner i sentrum og langs stranden. Dessuten er disse bussene utstyrt med overvåkningskameraer. De andre offentlige busser i Durban kjøre uregelmessig, og er ikke like sikker.

Trafikk og parkering

Akkurat som i andre byer hvor 2010 VM kamper ble spilt, har Durban forbedret sin infrastruktur sterkt for denne hendelsen. I og rundt byen veiene er gode og du har ingen problemer med å finne veien rundt med en leiebil. Men du bør holde et par enkle regler i tankene. Hold dører og vinduer låst. Om natten, vær forsiktig på rødt lys: hvis det er folk som står rundt, er det tryggere å sakte kjøre gjennom rødt lys enn å stoppe. Heller en bot enn å bli ranet!

Det anbefales å parkere bilen i en garasje eller på et offentlig parkeringsanlegg.

Hoteller

De fleste turister bo i en av de mange hotellene langs stranden, Durbans Golden Mile. Overnattingssteder rundt Victoria Street Market er populært også. Utenfor sommerhalvåret (oktober til mars) er det enkelt å finne et hotell som du liker. Hvis du ønsker å reise til Durban i sommermånedene (oktober til mars) så vi anbefaler deg å bestille overnatting din i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Durban, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Durban

EasyTerra Bilutleie Durban sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Durban, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.