Bilutleie Córdoba

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Córdoba på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Córdoba.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Córdoba

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Córdoba
EasyTerra Bilutleie Córdoba er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Córdoba

Innledning

Córdoba var hovedstaden i det middelalderske kalifatet Córdoba. Den historiske byen er strålende vedlikeholdt sammen med juvelen i kronen, den mauriske moskéen (Mezquita). Du kan også besøke mange bygninger fra senere århundrer i Córdoba. Det er en god grunn at hele det gamle sentrumet er et av UNESCOs kultur- og naturarvsteder. Det er også opphavsstedet til sombreroen Cordobés, som ikke må forveksles med den meksikanske sombreroen; dette er "typisk spansk" hatt.

Befolkning

Byen har ca. 325 000 innbyggere.

Beliggenhet

Córdoba ligger i den sørlige delen av Spania, i Andalusia, 120 meter over havet. Byen ble bygget ved den nordlige elvebredden av elven Guadalquivir, og ligger ved foten av fjellkjeden Sierra Morena, nord for Córdoba.

Økonomi

Cordoba er et administrativt sentrum, og regjeringen er derfor en viktig arbeidsgiver. Turisme er en viktig pilar i økonomien: Den vakre historiske byen tiltrekker mange besøkende hvert år. Folk lager også smykker (sølv og gull), og landbruksprodukter fra nærområdene (inkludert korn og oliven) er en inntektskilde.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen som er lett tilgjengelig er flyplassen i Sevilla. San Pablo Lufthavn ligger 112 kilometer sørvest for Córdoba. Flyplassen ligger langs motorveien A-4, som forbinder Cordoba med Sevilla, og er derfor lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig Transport

Cordoba har glimrende offentlig busstransport. Det går busser regelmessig, og alle turiststeder av interesse kan lett nås med offentlig transport. Det går også busser og tog til destinasjoner omkring byen og til fjernere destinasjoner som Sevilla og Madrid.

Trafikk og Parkering

Det er ingen enkel sak å finne en ledig parkeringsplass i Córdobas gamle sentrum. Det er noen ledige plasser på parkeringsplassen nær Alcazaba, men du bør helst parkere leiebilen din i et av de private parkeringshusene. Parkeringshuset ved Puerto del Puente (Brogaten) ligger sentralt. Hvis du likevel ikke finner parkeringsplass, kan du kanskje parkere leiebilen din i Avenida Fray Albino på den andre siden av elven. Du kan deretter gå til sentrum via den romerske broen eller San Raphael-broen.

Hoteller

Córdoba er en turistattraksjon, og det er derfor ingen mangel på overnattingssteder, alt fra enkle gjestehus til luksuriøse hoteller og innkvarteringer i historiske bygninger. Mai er den travleste måneden: Det er ennå ikke så varmt, og det arrangeres mange festivaler. Hvis du ønsker å besøke Córdoba i løpet av denne perioden, anbefaler vi å bestille overnatting god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Córdoba, Spania anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Córdoba

EasyTerra Bilutleie Córdoba sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Córdoba, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.