Bilutleie Menorca

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Menorca på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Menorca.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Menorca

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Menorca
EasyTerra Bilutleie Menorca er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Menorca

Innledning

Menorca kan takke navnet sitt til det faktum at den er mindre enn Mallorca. Menorca har også mye mer turister. Det er egentlig litt rart, fordi visste du at mengden av strender på Menorca er mye større enn strendene på Mallorca og Ibiza sammen?. Det er et perfekt reisemål for folk som ønsker å nyte vakre strender, men ikke er ute etter en folkemengde

I sommermånedene er det mange fargerike festivaler som stammer fra middelalderen.

Innbyggere

Menorca har ca 90000 innbyggere.

Sted

Menorca ligger nordøst for Mallorca og er cirka 48 kilometer lang og 16 kilometer bred. Det høyeste punktet er fjellet El Toro (358 m).

Økonomi

Selv om den har mye mindre turister enn Mallorca, spiller turisme en viktig rolle i den lokale økonomien. Men myndighetene sørger for at turismen ikke har en stor innvirkning på miljøet. Tre fjerdedeler av øya er verna som naturreservat. Mange sjeldne skilpadder og fuglearter lever der. Videre er det vingårder og en beskjeden skoindustri på Menorca.

Flyplasser

Flyplassen på Menorca ligger 4,5 km sør-vest for øyenes hovedstad Maó, langs Me-14, som kobles til Me-12 til sentrum. Med leiebil kan du komme til sentrum på 10 til 15 minutter. 

Kollektivtransport

Det er en vanlig bussrute på hovedveien i Menorca (Me-1), som forbinder hovedstaden Maó med Alaior, Es Mercadal, Ferreries og Ciutadella. Det er nok drosjer også. 

Trafikk og parkering

I hovedstadens sentrum og i de populære turistområdene kan det bli svært trangt. I tillegg til at gatene er smale. Likevel er en leiebil det ideelle transportmiddelet på Menorca. På denne måten kan du komme deg inn på små veier på øya og nyte uberørt natur og naturskjønne landsbyer.

Hoteller

Menorca har et godt hotell tilbud. Det finnes også noen leilighetskomplekser, blant annet nær den eneste golfbanen på øya. Overnatting er vanligvis ikke fullbooket på Menorca, unntatt i sommermånedene. I denne perioden bør du helst bestille rom på forhånd.  

Eksterne kilder

For mer informasjon om Menorca, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Alle byer i Menorca

EasyTerra Bilutleie Menorca sammenligner leiepriser i følgende byer: