Bilutleie San Sebastian

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San Sebastian på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i San Sebastian.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San Sebastian

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie San Sebastian
EasyTerra Bilutleie San Sebastian er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for San Sebastian

Innledning

San Sebastián er hovedstaden i provinsen Gipuzkoa i den spanske Baskerland. Det offisielle navnet på byen er Donostia og dermed dets innbyggere kaller seg donostiarras. Den har en av Europas beste by strender og med surfe på Biscayabukta surfere kan ha mye moro her. Byen består av tre deler: den gamle bydelen (Parte Vieja, med historiske bygninger og kirker), Gros og Centro. San Sebastián er kjent for sine utmerkede restauranter, som er spesialisert på alt som fiskerne fisken. Det finnes flere restauranter med én eller flere Michelin-stjerner. Videre er det mange tapas-restauranter (kalt pintxos i Baskerland), spesielt i gamlebyen.

Innbyggere

Byen har en befolkning på mer enn i 200.000, men det urbane området i San Sebastián har dobbelt så mange innbyggere.

Beliggenhet

San Sebastián befinner seg i nord i Spania, i Baskerland, på Biscayabukta og nær grensen til Frankrike. Byen ligger ved munningen av elven Urumea. Området er kupert, med elva Urgull i sentrum av byen, like øst for byen ligger Mount Ulia, strekk seg sørover til Pasaia og vest ligger Mount Adarra.

Økonomi

I dag, havnen i sentrum av San Sebastián er kun brukt av fiskere og glede cruising. Den kommersielle havnen har flyttet til forstaden Pasajes, like øst for byen. Denne porten er ikke på langt nær så stor som Bilbao havn. Maskinteknikk er en viktig næring i provinsen Gipuzkoa. Selskapet CAF, som gjør togvognene, tunnelbane og lokomotiver er lokalisert der. High tech selskaper holder til på Technology Park Miramon.

Flyplasser

Byens flyplass ligger 22 kilometer nordøst for sentrum, rett ved den franske grensen. San Sebastián Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum av byen, ta først de N-1 og deretter på N-638. Veien til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

San Sebastián har god offentlig transport, levert av selskapet D-Bus. Hvis du bor i byen for en lengre periode og bruker bussen mye, lønner det seg å kjøpe en Kutxa smartkort. Denne måten vil du betale halvparten for hvert bussturen.

Trafikk og transport

San Sebastián er en relativt liten by og sentrum er best å utforske til fots. I sommer og i ferier (jul, påske) det kan være veldig travelt. De beste stedene å parkere leiebilen din er PR områdene i utkanten av byen (i Antiguo og Amara) og fortsette med offentlig transport. I sentrum er det flere underjordiske parkeringsplasser (for eksempel la Concha, Boulevard og Kursaal), men disse er full veldig fort. Ofte vil du se mange biler å vente til en plass blir ledig. Du må betale for parkering i gaten form 9am til 20:00, unntatt på søndager.

En leiebil er ideell for utflukter til området. San Sebastián har utmerkede forbindelser til resten av Spania via motorveier A8 (til Bilbao) og A1 (til den franske grensen og til Burgos og Madrid).

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av overnattingssteder i og rundt San Sebastián: fra fem-stjerners hoteller til enkle pensjonater og nærliggende sommerhus og campingplasser. Utenom sommersesongen og ferieperioder som jul og påske er det alltid rom tilgjengelig. Hvis du ønsker å besøke San Sebastián i høysesongen, så vi anbefaler deg å bestille overnatting på forhånd.

Eksterne kilder

For mer informasjon om San Sebastián, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i San Sebastian

EasyTerra Bilutleie San Sebastian sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn San Sebastian, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.