Bilutleie Santander

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santander på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Santander.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santander

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Santander
EasyTerra Bilutleie Santander er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Santander

Bilutleie Santander
Bilutleie Santander

Innledning

Santander er hovedstaden av den autonome regionen av Cantabria i nordlig Spania. Den havneby byen er tradisjonelt en turist destinasjon, spesielt for Spanjoler seg. Den kongelige familien har en sommerbolig her, Magdalena Palasset. Mer og mer utenlandske turister oppdager enda sjarm av byen. Regionen ha lenge blitt bebodd. De berømte hulene tegningene av Altamira er et estimerte 15.000 år gammel.

Befolkning

Byen har ca 385.000 beboere.

Beliggenhet

Santander ligger i nord av Spania, mellom Asturias og det Spanske Baskiske landet. Sør av byen ligger kollene av kantabrisk Fjellene (Spansk: Cordillera Cantabrica). Det er utmerket å vandring og klatringsmuligheter i disse fjellene.

Økonomi

Havn av Santander lager et viktig bidrag til den lokale økonomien. Ikke bare for importen og eksporten av varene, men det er også en major som fisker havn og skip er bygd der. Turisme er også viktig, spesielt intern turisme, men ankomst av budsjettflyselskaper har betudt som mer og mer utlendinger finner Santander.

Dessuten er det en stålindustri, og Santander er hjem til Europas størst bank, Banco Santander (men hovedkvarteret er nå i Madrid, nesten et helt distrikt som alene heter Santander by).

Flyplass

Santander Lufthavn ligger i Camargo, 5 kilometer fra byen midtpunktet. Denne flyplassen blir tjent hovedsakelig av budsjettflyselskaper og er lett oppnåelig med bil. Via riksvei A8 kan du kjøre til den større Bilbao Lufthavn i omtrent en time og en halvdel. Fra flyplassen er det forbindelser til mange Spanske og Europeiske byer. 

Offentlig transport

Det er også ferjeforbindelser til Pedreña, Somo og strand på Puntal. Det er selv en ferjeforbindelse til Jernbanestasjon og løpene til stranden El Sardinero.

Det er også ferjeforbindelser til Pedreña, Somo og strand på Puntal. Det er selv en ferjeforbindelse til Plymouth i England! Hvis du vil beholde flytte litt: på noen steder i Santander du kan leie en sykkel for fri (Jardines de Pereda, El Sardinero, La Magdalena).

Trafikk og parkering

Midtpunktet av Santander er – spesielt på hverdager – meget travel. Imidlertid er det adskillige parkerende garasjer og plasserer hvor deg kan parkere din bil å undersøke resten av byen til fots eller ved offentlig transport. Hvis du vil sikte omgivelsene av byen, eller de fjerne strandene eller spiller golfkurser, er en leiebil en nødvendig mulighet av transport. Det er gode veiforbindelser med resten av Spania: kystveien N634 løp fra La Coruña via Santander til Bilbao. N611 løp til Valladolid og N623 får deg til Burgos.

Hoteller

I Santander kan du finne et hotell i hver priskategori: fra enkle gjestehus til luksuriøse fem stjernehoteller. Nord av byen ligger noen leirplasser, direkte på kysten. Også over havnen, i Ribamontan Al mars, er det ligger i teltsteder. Hvis du planlegger å besøke Santander i løpet av høy sesong, da bestiller din bolig godt i avanserer.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Santander, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Santander

EasyTerra Bilutleie Santander sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Santander, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.