Bilutleie Valladolid Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Valladolid Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Valladolid Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Valladolid
 4. Valladolid Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Valladolid Lufthavn

Valladolid Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassen ligger 13 kilometer nord vest for Valladolid. Takket være at lavprisflyselskapet Ryanair kom har antall passasjerer økt betraktelig. Årlig prosesserer flyplassen rundt en halv million passasjerer.

Det er ikke togforbindelse til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig indikert langs veien. Fra flyplassen går det tre busser, en som går til Madrid (reise tid ca. 2 timer). De andre to har forbindelse fra flyplassen til Valladolid.

På flyplassen er det ikke hoteller. Flyplassen er veldig liten og har lite tilbud av butikker, spise og drikke steder. Det er ikke forretningsfasiliteter. Det finnes to minibanker. Førstehjelpsstasjonen kan man tilkalle via informasjonsskranke i midthallen. Terminalbygningen er tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er Valladolid Lufthavn indikert med forkortelsene VLL (IATA-kode) og LEVD (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Valladolid Lufthavn

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Valladolid

I tillegg til Valladolid Lufthavn i Valladolid sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Valladolid:

Sentrumsbeliggenheter