Bilutleie Lugano

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lugano på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lugano

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sveits
 3. Bilutleie Lugano
EasyTerra Bilutleie Lugano er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lugano

Bilutleie Lugano
Bilutleie Lugano

Innledning

Den sveitsiske byen Lugano ligger praktfullt plassert på innsjøen ved samme navn, omgitt av Alpene. På grunn av det fantastiske mikroklimaet vokser det palmetrær rundt innsjøen. Byen er en glimrende base for fotturer gjennom fjellet eller båtturer på innsjøen. Den større innsjøen Como, i Italia, ligger bare 30 minutter med bil fra byen.

Befolkning

I 2004 ble byen sammensluttet med flere omkringliggende kommuner. Dette førte til at innbyggertallet økte til neste 60 000. Innbyggerne i Lugano snakker italiensk.

Beliggenhet

Lugano ligger i den sørlige delen av Sveits, der elven Cassarate renner ut i Luganosjøen. Elven renner mellom to fjell: Brè (925 meter) og San Salvatore (912 meter). Den italienske byen Como (på innsjøen ved samme navn) ligger 30 kilometer sørøst for Lugano.

Økonomi

Finanssektoren (banker og andre finansielle tjenester) spiller den viktigste rollen i lokaløkonomien. Mange som jobber i Lugano er faktisk fra Italia. Turisme er den andre viktige inntektskilden. Selv om Luganosjøen er mindre enn andre innsjøer i nærområdet (Maggioresjøen og Comosjøen) er byen og omgivelsene flotte turistattraksjoner.

Flyplasser

Byens flyplass, Lugano Lufthavn, ligger mer enn 5 kilometer vest for sentrum målt i en rett linje. Den kan nås med leiebil på forskjellige måter. Den enkleste måten er å gå til jernbanestasjonen og ta togene Via Bioggio og Via Lugano. Motorveien A2 går også langs flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

De gule "Post"-bussene tilbyr 5 bylinjer og mer enn 60 linjer til ulike destinasjoner i nærheten av Lugano. Det går også kabelbaner til mer høytliggende områder, for eksempel fra innsjøen til jernbanestasjonen, og til Mount San Salvatore og Mount Brè. Ferger opprettholder forbindelser til steder langs bredden av Luganosjøen. En del av innsjøen ligger i Italia, så ikke glem å ta med pass.

Trafikk og Parkering

Det blir veldig travelt i Lugano i sommermånedene, og da kan det være vanskelig å finne en ledig parkeringsplass i gaten for leiebilen din. Heldigvis er det flere parkeringshus i og rundt sentrum, hvis beliggenheter er tydelig skiltet. En leiebil er et ideelt transportmiddel for oppdagelsesturer i omgivelsene, for eksempel til Italia.

Hoteller

Lugano har et stort utvalg av overnattingssteder, fra hyggelige familiehoteller og bed & breakfast-steder til luksuriøse firestjerners hoteller. Hvis du ønsker å besøke Lugano om sommeren, må du bestille hotellrom god tid i forveien. Resten av året er det vanligvis ganske lett å finne overnatting.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lugano anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Europcar
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental

Bilutleiesteder i Lugano

EasyTerra Bilutleie Lugano sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sveits, men i en annen by enn Lugano, klikk deg frem til Bilutleie Sveits-siden, der du kan velge byen i Sveits der du vil leie en bil.