Bilutleie Bangkok Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bangkok Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bangkok Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Thailand
  3. Bilutleie Bangkok
  4. Bangkok Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Bangkok Lufthavn

Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn i et nøtteskall

Den nye flyplassen Bangkok kalles Suvarnabhumi (Gyllent land) og ligger 30 kilometer øst for byens sentrum. Flyplassen har hatt en del oppstartproblemer: Store gå avstander, mangel på sitteplasser og toaletter, problemer med asfalten på rullebanen. Terminalen består av syv vinger.

Det finnes ingen jernbaneforbindelse til flyplassen enda, men dette forventes å være klart i oktober 2008. Det er fire høyhastighets busstjenester til byens sentrum.

Det er ett hotell på flyplassen. I tillegg har flyplassen mange snackbarer, kafeer og restauranter, hovedsakelig i avgangshallen i fjerde etasje. Det er også her de fleste butikkene, I avgangshallen er det en KP Lounge, som tilbyr business tilgjengelig og kontorer og møterom til leie. Flere business ferdigheter finner du på Novotel. I ankomsthallen er det pengevekslingskontor. Minibanker finner du overalt i terminalen. Det er også mange telefoner og datamaskiner med internettforbindelse. Trådløs internett er tilgjengelig. Videre er flyplassen tilrettelagt for handikappede.

I luftfarts industrien er Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn BKK (IATA-kode) og VTBS (ICAO-kode).

Link til den offisielle nettsiden til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn