Bilutleie Praha Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Praha Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Praha Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tsjekkia
 3. Bilutleie Praha
 4. Prague Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Praha Lufthavn

Praha (Ruzyne) Lufhavn i et nøtteskall

Flyplassen i den Tsjekkia hovedstd ligger 17 kilometer nord-vest i Praha sentrum. Den har fire terminaler. Den har to rullebaner. I 2007 begynte arbeidet på en tredje rullebane.

Du kommer til flyplassen kun med buss eller bil. Fra busstasjonen er det flere busstjenester til Praha. Det er to hoteller i nærheten av Terminalene i Sør. Det ligger et tredje hotell fem kilometer unna.

Det finnes et rimelig antall butikker, snackbarer og restauranter (fast-food, selv-betjening og vanlige restauranter). Med åpningen av den nye sentralhallen i 2008 har antallet butikker og restauranter økt betydelig. I Nord Terminalen er det et lite møterom og et rom for pressekonferanser. Sør Terminalen har to større møterom. Det finnes også en VIP-lounge i terminalene. Flyplassen er veldig godt tilrettelagt for handikappede. Det er også banker, vekslingskontor og minibanker. Bankene og vekslingskontorene tar heftige gebyr kommisjonskostnader. Det er et postkontor og en førstehjelpsstasjon som man kan ringe på telefon. Gjennom hele terminalbygningen er det tilgang til trådløs internett.

I luftfartsindustrien er Praha Lufthavn indikert med forkortelsene PRG (IATA-kode) og LKPR (ICAO-kode).

Link til Praha Lufthavn webside.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Knokar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andre bilutleiesteder i Praha

I tillegg til Praha Lufthavn i Praha sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Praha: