Bilutleie Dortmund

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dortmund på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dortmund

  1. Hjem
  2. Bilutleie Tyskland
  3. Bilutleie Dortmund
EasyTerra Bilutleie Dortmund er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Dortmund

Innledning

Dortmund er plassert i hjertet av Tysk føderalt stat Noord-Rijnland-Westfalen, i Ruhr område. Midtpunktet ble tungt bombet i løpet av Verdenkrig II. Skjønt noen bygger ha blitt restaurert, dominerer avbildet av en moderne by. Dortmund er spesielt visst mens en handlende by, med stort departement lagrer og liten spesialitetbutikker. Det er også en grønn by: nesten halvdel av det bymessigere området blir besatt av parker, fontener og skoger. 

Befolkning

Dortmund har ca 600.000 beboere og er derfor den største byen av Ruhr område.

Beliggenhet

Byen ligger i vest av Tyskland, nord av Rur elv. Den øvre delen av Emscher løp fra øst til vest gjennom byen. Byen er forbundet med Nordsjøen via Dortmund-Emsen Kanalen. Den indre delen av Dortmund havn har tapt mye verdien, og del av hava er nå brukt for fornøyelse krysse.   

Økonomi

Dortmund ble tidligere visst som en industriby (kull og stål), men har fokusert på andre sektorer siden midt åttiårene. I dag er det et midtpunkt av tjenester og teknologi. Fordi byen er et nav av jernbaner og riksveier, leker transport og logistikk også en viktig rolle i den lokale økonomi.

Imidlertid må Dortmund hevde med en av de høyeste arbeidsløshetene ratene i Tyskland: mange folk som hadde arbeid i den "gammel" industrien, ha ikke sted i den "nye økonomien" av Dortmund.

Flyplasser

Dortmund Lufthavn plassert akkurat øst av byen og er lett tilgjengelig ved leiebil via Ruhr riksvei (A44), eller via Dortmunder Ringen. Ruten til flyplassen er tydelig signposted. Dortmund flyplass blir hovedsakelig brukt av budsjettflyselskaper.

Offentlig transport

Byen har et utmerket offentlig transport system, som er del av Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Via integrerte systemet av linjen, metro og busser kan du ikke bare behagelig nå de diverse områdene av Dortmund, men også andre steder i Ruhr område. Det er også den hengende enskinnebanen (H-Bahn) forbinde de to universitetene i byen med Eichlinghofen og Vitenskapen Parkerer.

Trafikk og parkering

Dortmund ble gjenoppbygd etter Verdenkrig II med vide gater, som hvert område av byen er lett tilgjengelig ved leiebil med. Imidlertid er det en stor mangel på å parkere område i midtpunktet av byen. Det er sann at de store kjøpesentrene har parkere garasjer, men krav overskrider forsyningen. Du på kan best parkere din leiebil på grensen av inne i byen og reising fremmer med offentlig transport. Å nå annen steder, er Dortmund fortrinnsvis lokalisert: det er seks riksveier til byen (A1, A2, A40, A42, A44, og A45).

Hoteller

Byen har en god utvelging av hotellene, mest i middelklassen. Mange konferanser er holdt i Dortmund, og da det blir anbefalt å bestille din bolig godt i avanserer.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Dortmund, vi Google og følgende kildene:

Bilutleiesteder i Dortmund

EasyTerra Bilutleie Dortmund sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Dortmund, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.