Bilutleie Dortmund

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dortmund på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 3. august – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dortmund

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Dortmund
EasyTerra Bilutleie Dortmund er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Dortmund

Bilutleie Dortmund
Bilutleie Dortmund

Innledning

Dortmund er plassert i hjertet av Tysk føderalt stat Noord-Rijnland-Westfalen, i Ruhr område. Midtpunktet ble tungt bombet i løpet av Verdenkrig II. Skjønt noen bygger ha blitt restaurert, dominerer avbildet av en moderne by. Dortmund er spesielt visst mens en handlende by, med stort departement lagrer og liten spesialitetbutikker. Det er også en grønn by: nesten halvdel av det bymessigere området blir besatt av parker, fontener og skoger. 

Befolkning

Dortmund har ca 600.000 beboere og er derfor den største byen av Ruhr område.

Beliggenhet

Byen ligger i vest av Tyskland, nord av Rur elv. Den øvre delen av Emscher løp fra øst til vest gjennom byen. Byen er forbundet med Nordsjøen via Dortmund-Emsen Kanalen. Den indre delen av Dortmund havn har tapt mye verdien, og del av hava er nå brukt for fornøyelse krysse.   

Økonomi

Dortmund ble tidligere visst som en industriby (kull og stål), men har fokusert på andre sektorer siden midt åttiårene. I dag er det et midtpunkt av tjenester og teknologi. Fordi byen er et nav av jernbaner og riksveier, leker transport og logistikk også en viktig rolle i den lokale økonomi.

Imidlertid må Dortmund hevde med en av de høyeste arbeidsløshetene ratene i Tyskland: mange folk som hadde arbeid i den "gammel" industrien, ha ikke sted i den "nye økonomien" av Dortmund.

Flyplasser

Dortmund Lufthavn plassert akkurat øst av byen og er lett tilgjengelig ved leiebil via Ruhr riksvei (A44), eller via Dortmunder Ringen. Ruten til flyplassen er tydelig signposted. Dortmund flyplass blir hovedsakelig brukt av budsjettflyselskaper.

Offentlig transport

Byen har et utmerket offentlig transport system, som er del av Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Via integrerte systemet av linjen, metro og busser kan du ikke bare behagelig nå de diverse områdene av Dortmund, men også andre steder i Ruhr område. Det er også den hengende enskinnebanen (H-Bahn) forbinde de to universitetene i byen med Eichlinghofen og Vitenskapen Parkerer.

Trafikk og parkering

Dortmund ble gjenoppbygd etter Verdenkrig II med vide gater, som hvert område av byen er lett tilgjengelig ved leiebil med. Imidlertid er det en stor mangel på å parkere område i midtpunktet av byen. Det er sann at de store kjøpesentrene har parkere garasjer, men krav overskrider forsyningen. Du på kan best parkere din leiebil på grensen av inne i byen og reising fremmer med offentlig transport. Å nå annen steder, er Dortmund fortrinnsvis lokalisert: det er seks riksveier til byen (A1, A2, A40, A42, A44, og A45).

Hoteller

Byen har en god utvelging av hotellene, mest i middelklassen. Mange konferanser er holdt i Dortmund, og da det blir anbefalt å bestille din bolig godt i avanserer.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Dortmund, vi Google og følgende kildene:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Dortmund

EasyTerra Bilutleie Dortmund sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Dortmund, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.