• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Flensburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Flensburg på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Flensburg

EasyTerra Bilutleie Flensburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i og rundt Flensburg

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Flensburg, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Flensburg

EasyTerra Bilutleie Flensburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Flensburg

Innledning

Opp til 1864, tilhørte Flensburg Danmark. Det er enda en signifikant Dansk minoritet i byen. Før var Flensburg en blomstrende kjøpmann by, som mange kjøpmenn stille hus bevitner til. Dessuten det lokale ølet, Flensburger Pilsener (kalte snart Flens), er berømt. Det er flaske legge i sving øverst flasker, og du kan besøke bryggeriet for fri. Byen har også mange tax free butikker, fokusert hovedsakelig på de nordlige naboen som kan kjøpe alkohol i bulk for billigere enn i Danmark.

Befolkning

Flensburg har 90.000 beboere. Den Danske minoriteten har deres egen skoler, kirken og kulturell foreninger.

Beliggenhet

Flensburg er lokalisert i det langt mot nord av den nordlige stats Schleswig-Holstein, direkte på den grensen mellom Tyskland og Danmark. Byen ligger i et kupert område omkring Flensburger Fjorden og er del av Baltisk sjøen. Den nærmeste større byen er Kiel (86 kilometer sør ).

Økonomi

Økonomien stoler seg enda på grensen som handler mellom Tyskland og Danmark. Noen Danske selskaper har et kontor i Flensburg å unngå det (høy) skatter i Danmark. Dessuten fokuserer den stille byen mer på teknologi. I Flensburg-Uforskammet er det et teknologimidtpunkt hvor unge entreprenører kan utvikle ny planer  

Flyplasser

Flensburg har ikke noen flyplass for kommersielle flykter. Den nærmeste flyplassen er Kiel. Flyplassen er lett tilgjengelig med en leiebil via BENE-76. Videre er det bare flykter fra Kiel flyplass til Berlin, Hamburg og øya Sylt, og bare et par charterturer.

Offentlig transport

Flensburg har bare bussledninger, som kjører på arbeidsdager alle 20 minutter. Om kvelden (etter 19:30) kjører bussene hver time, og på søndager det er redusert tjenester. På helgene er det natt tjenester (til 03:00).

Trafikk og parkering

Flensburg er ikke travel by og som du kan kjøre rundt behagelig. Også er å finning et parkerende område for din bil ikke noen problem. Akkurat øst av byen kjører Autobahn 7, som fortsetter gjennom hele Danmark som E-45. Bundesstrassen 199 og 200 løp gjennom byen, lage forskjellige distrikter lett tilgjengelig.

Hoteller

Det er en rimelig rekkevidde av boligalternativer i Flensburg, men venter ikke fem stjernehoteller. Det er gjestehus, ungdominternater og enkel men god middelklassehoteller.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Flensburg, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populær bilklasse
  intermediate
 • Populære bilutleiere
  Avis

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).
 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Flensburg