Bilutleie Hamburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Hamburg på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Hamburg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Hamburg
EasyTerra Bilutleie Hamburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Hamburg

Bilutleie Hamburg
Bilutleie Hamburg

Innledning

Hamburg er en livlig by som sin velstand hovedsakelig skyldes havnen. Det finnes to unike Alster innsjøer, som opprinnelig var påtenkt som vannforsyning, og nå er underholdnings og rekreasjons områder. De gamle skattkamrene i det såkalte Speicherstadt, er i dag butikker, gallerier, museer, barer og restauranter.

Befolkning

Hamburg er den nest største byen i Tyskland med 1,8 millioner innbyggere, det er tettsted med 2.300 innbyggere per kvadratkilometer. 

Beliggenhet

Hamburg ligger nord i Tyskland, 70 kilometer sør for grensen til Danmark. Byen har en plassering hvor elven Elbe flyter sammen med Alster og Bille. Nordsjøen er nordvest for byen og Østersjøen i nordøst.

Økonomi

Havnen i Hamburg er ryggraden for byens økonomi, det er den nest største havnen i Europa, etter Rotterdam. Gjenforeningen av Tyskland og fornyet tilgang til det østeuropeiske marked har vist seg å være veldig gagnlig da det hittil er den raskest voksende havnen i Europa. I tillegg er det nå flere skipsverft og stål, aluminium og kobber industrier.

Hamburg er også et viktig sentrum for flybransjen, Airbus har en stor montering fabrikk i byen. Andre viktige områder er media, informasjon og kommunikasjon teknologiske industrier.

Flyplasser

Den internasjonale flyplassen Flughafen Hamburg Fuhlsbüttel ligger åtte kilometer nord for byen, mellom to ringveier som omringer byen (R2 og R3) og langs hovedvei A7, Det er den eldste flyplassen i Tyskland som fortsatt er i virksomhet. 

Offentlig transport

Den offentlige transporten er veldrevet i Hamburg, det finnes tre T-banen linjer (U-Bahn) og ni forstads jernbaner (S-Bahn). T-banen blir også kalt Hochbahn (svevende jernbane) av folket, slik som det meste av nettverket kjører på bakken. 

De delene av byen som ikke er overbygd av U-Bahn eller S-Bahn nettverket blir betjent av et utvidet bussnettvert, videre er det ferger på elva Elbe. Disse fergene blir hovedsakelig brukt pendlere, men er også et økonomisk alternativ for turister til å betrakte byen fra vannet.

Trafikk og parkering

Du kan enkelt kjøre rundt i Hamburg utenom rushtiden og på mange hovedveier, turistattraksjoner er tydelig indikert.

Parkering er relativt dyrt, spesielt i bykjernen. Du kan følge indikasjonene i det dynamiske parkering systemet for å finne ledige parkeringsplasser. Et farge system blir benyttet for å indikere hvor i byen parkeringshusene befinner seg, rødt for områdene rundt Mönckebergstrasse, gult for Jungfernstieg og områdene rundt der og grønt for havneområdet og Michaeliskirche.

Hoteller

Hamburg har variert tilbud på hoteller. Det bør bemerkes at prisene er høye, også på de mest vanlige overnattingsplassene. Du kan få bedre pristilbud dersom du bestiller i god tid på forhånd.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Hamburg, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Hamburg

EasyTerra Bilutleie Hamburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Hamburg, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.