Bilutleie Freiburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Freiburg på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Freiburg.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Freiburg

  1. Hjem
  2. Bilutleie Tyskland
  3. Bilutleie Freiburg
EasyTerra Bilutleie Freiburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Freiburg

Innledning

Den tyske byen Freiburg har blitt gitt tilleggsnavnet "im Breisgau", for å skille den fra byen med samme navn i Sveits (Fribourg på fransk). Det er en vakker og avslappet universitetsby like ved Den svarte skogen. Freiburg er god base for turer i området, ikke bare i Tyskland, men også Frankrike og Sveits.

Befolkning

Byen har over 220 000 innbyggere.

Beliggenhet

Freiburg ligger i den sørvestlige delen av Tyskland i den tyske delstaten Baden-Württemberg, langs Dreisam-elven. Den svarte skogen ligger øst for byen, sammen med de synlige toppene av fjellene Rosskopf (737 meter) og Bromberg. Den kuperte Kaiserstuhl-regionen ligger mellom Freiburg og Rhinen, vest for byen.

Økonomi

Universitetet er byens største arbeidsgiver. På grunn av universitetet har mange småbedrifter som spesialiserer seg i solenergi, ICT og bioteknologi bosatt seg i Freiburg. Turisme har også en viktig rolle: Freiburg er inngangsporten til Den svarte skogen. Det dyrkes også vin i områdene rundt byen; byen grenser til tre tyske vinområder: Markgräfler Land, Tuniberg og Kaiserstuhl.

Flyplasser

Den nærmeste internasjonale flyplassen er EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, som ligger på fransk territorium, men administreres i fellesskap av Frankrike og Sveits. Fra Freiburg kan flyplassen nås med leiebil via motorveien A5 (avstand: nesten 75 kilometer).

Offentlig Transport

Freiburg har et glimrende offentlig transportsystem bestående av busser og trikker. Tjenesten vedlikeholdes av flere selskaper, men det er et ensartet billettsystem: Offentlige transportbilletter er gyldige på busser, trikker og lokaltog.

Trafikk og Parkering

En stor del av Freiburg sentrum er en fotgjengersone. Du vil ha få problemer med å finne veien rundt i byen, men gateparkering er ganske dyrt. Derfor er det best at du parkerer leiebilen din i et av parkeringshusene rundt sentrum, der du betaler mindre enn i gaten.

Hoteller

Freiburg har et akseptabelt utvalg av overnattingssteder, hovedsakelig gjestehus og hoteller i lavpris- og mellomklassen. På grunn av de mange solskinnstimene i Freiburg, står solenergi for mye av byens energi. Hotel Best Western Premier Victoria er stolt av å være "verdens mest økologiske hotell". Strøm genereres av solcellepaneler og vindmøller.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Freiburg anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Freiburg

EasyTerra Bilutleie Freiburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Freiburg, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.