Bilutleie Freiburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Freiburg på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Freiburg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Freiburg
EasyTerra Bilutleie Freiburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Freiburg

Innledning

Den tyske byen Freiburg har blitt gitt tilleggsnavnet "im Breisgau", for å skille den fra byen med samme navn i Sveits (Fribourg på fransk). Det er en vakker og avslappet universitetsby like ved Den svarte skogen. Freiburg er god base for turer i området, ikke bare i Tyskland, men også Frankrike og Sveits.

Befolkning

Byen har over 220 000 innbyggere.

Beliggenhet

Freiburg ligger i den sørvestlige delen av Tyskland i den tyske delstaten Baden-Württemberg, langs Dreisam-elven. Den svarte skogen ligger øst for byen, sammen med de synlige toppene av fjellene Rosskopf (737 meter) og Bromberg. Den kuperte Kaiserstuhl-regionen ligger mellom Freiburg og Rhinen, vest for byen.

Økonomi

Universitetet er byens største arbeidsgiver. På grunn av universitetet har mange småbedrifter som spesialiserer seg i solenergi, ICT og bioteknologi bosatt seg i Freiburg. Turisme har også en viktig rolle: Freiburg er inngangsporten til Den svarte skogen. Det dyrkes også vin i områdene rundt byen; byen grenser til tre tyske vinområder: Markgräfler Land, Tuniberg og Kaiserstuhl.

Flyplasser

Den nærmeste internasjonale flyplassen er EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, som ligger på fransk territorium, men administreres i fellesskap av Frankrike og Sveits. Fra Freiburg kan flyplassen nås med leiebil via motorveien A5 (avstand: nesten 75 kilometer).

Offentlig Transport

Freiburg har et glimrende offentlig transportsystem bestående av busser og trikker. Tjenesten vedlikeholdes av flere selskaper, men det er et ensartet billettsystem: Offentlige transportbilletter er gyldige på busser, trikker og lokaltog.

Trafikk og Parkering

En stor del av Freiburg sentrum er en fotgjengersone. Du vil ha få problemer med å finne veien rundt i byen, men gateparkering er ganske dyrt. Derfor er det best at du parkerer leiebilen din i et av parkeringshusene rundt sentrum, der du betaler mindre enn i gaten.

Hoteller

Freiburg har et akseptabelt utvalg av overnattingssteder, hovedsakelig gjestehus og hoteller i lavpris- og mellomklassen. På grunn av de mange solskinnstimene i Freiburg, står solenergi for mye av byens energi. Hotel Best Western Premier Victoria er stolt av å være "verdens mest økologiske hotell". Strøm genereres av solcellepaneler og vindmøller.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Freiburg anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Freiburg

EasyTerra Bilutleie Freiburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Freiburg, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.