Bilutleie Karlsruhe

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Karlsruhe på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Karlsruhe

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Karlsruhe
EasyTerra Bilutleie Karlsruhe er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Karlsruhe

Innledning

Karlsruhe er en relativt ung by, grunnlagt av grev Karl Wilhelm von Baden i 1715. Byen har en klar utforming av gater som består av en sentral sirkel og gatene som går fra sentrum i alle retninger, som eikene i et hjul. Dette oppsettet er ment å ha fungert som et eksempel for den amerikanske hovedstaden Washington DC.

Befolkning

Byen har nesten 300 000 innbyggere.

Beliggenhet

Karlsruhe ligger i sørvest av Tyskland, på østbredden av Rhinen, i nærheten av der denne elven danner grensen til Frankrike. Byen ligger nøyaktig på den 49. breddegrad, og dette er visuelt markert med en hvit linje i City Park. Rhindalen er her en av de mest solrike stedene i Tyskland: Karlsruhe ligg lunt til mellom Schwarzwald øst for byen og Vosges i vest. 

Økonomi

Karlsruhe kalles hovedstaden av rettferdighet i Tyskland. To av de høyeste tyske domstoler er basert Her: Bundesverfassungsgericht og Bundesgerichtshof. Bortsett fra offentlige tjenester, spiller høyere utdanning en viktig rolle i lokal økonomi: byen har en Technical University og andre institusjoner for høyere utdanning. Den største oljeraffineri i Tyskland er også i Karlsruhe.

Flyplasser

Baden Airpark er byen flyplassen (offisielt Flughafen Karlsruhe / Baden-Baden) og ligger om lag 45 kilometer sørvest for Karlsruhe. Denne flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via Autobahn A5 (Karlsruhe-Basel), exit Baden-Baden). Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Karlsruhe har utmerket offentlig transport, som i hovedsak består av trikker og regionale tog. Offentlig transport, ikke bare bringer deg til alle steder i Karlsruhe, men også til destinasjoner lenger ut som Öhringen (110 kilometer fra sentrum!).

Trafikk og Parkering

I sentrum må du betale for gateparkering. Det er bedre å parkere leiebil i en av parkeringshus i og rundt sentrum. Et elektronisk system fører deg til nærmeste parkeringshus som har ledige plasser. I utkanten av byen er P + R nettsteder der du kan parkere leiebil gratis for å fortsette din reise med offentlig transport.

Hoteller

Karlsruhe er ikke en stor turist destinasjon. Byen henter imidlertid konferanse deltakere. Det er et rimelig forsyning av overnatting og generelt er det ikke nødvendig å bestille hotellrom lang tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Karlsruhe, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Karlsruhe

EasyTerra Bilutleie Karlsruhe sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Karlsruhe, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.