Bilutleie Montevideo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Montevideo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Montevideo

  1. Hjem
  2. Bilutleie Uruguay
  3. Montevideo
EasyTerra Bilutleie Montevideo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Montevideo

Bilutleie Montevideo
Bilutleie Montevideo

Innledning

Montevideo er hovedstaden i Uruguay. Byen ble grunnlagt av spanjolene i 1726 i forsvar mot portugiserne som var stasjonert på den andre siden av Rio de la Plata (for tiden Brasil). Byen har en vakker historisk senter (Ciudad Vieja) og en storslått boulevard (Rambla) langs Río de la Plata.

Befolkning

Selve byen har om lag 1,3 millioner innbyggere, men to millioner mennesker bor i hele hovedstadsområdet på uruguayanske hovedstaden.

Beliggenhet

Montevideo ligger på Uruguays sørkysten, der Río de la Plata møter Atlanterhavet. Byen er omgitt av vakre strender. Byen har et fuktig, subtropisk klima med relativt kjølige vintre og varme somre.

Økonomi

Staten spiller en viktig rolle i økonomien. Mange selskaper er eid av staten. Montevideo havn spiller en viktig rolle i eksporten av produkter, som kjøtt (okse), ull, ris og meieriprodukter. Montevideo har lenge vært en av de viktigste finansielle sentrene i Sør-Amerika.

Flyplasser

Montevideo internasjonale flyplass ligger femten kilometer øst for sentrum. Det offisielle navnet er Carrasco General Cesáreo L. Berisso Internasjonale Lufthavn. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum tar du Avenida Italia som fører til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Montevideo har et omfattende nettverk av bybuss linjer. Fra den store sentrale busstasjonen Tres Cruces regionale busser forlater også for destinasjoner i nærheten av hovedstaden.

Trafikk og parkering

Det er ikke vanskelig å finne veien rundt i en leiebil i Montevideo. Veiene og skilting er gode (selv om noen kjennskap til det spanske språket hjelper). I sentrum må du betale for gateparkering. I gatene uten parkometre du ofte kontaktet av uoffisielle "parkeringsplass deltakere". For et par pesos de ser etter bilen din.

Også husk at kjørefelt ofte ikke indikert med linjer på veien.

Hoteller

Montevideo har en stor tilførsel av overnatting. Spenner fra enkle gjestehus til femstjerners hoteller og alt i mellom. Førsteklasses hoteller kan bli funnet hovedsakelig langs den østlige Rambla, er mellomtone hoteller mer konsentrert rundt Plaza Constitución og Plaza Independencia. Du kan parkere bilen gratis på de fleste hoteller. Vi anbefaler bestiller hotellrom god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Montevideo, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Montevideo

EasyTerra Bilutleie Montevideo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Uruguay, men i en annen by enn Montevideo, klikk deg frem til Bilutleie Uruguay-siden, der du kan velge byen i Uruguay der du vil leie en bil.