Bilutleie Baltimore

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Baltimore på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Baltimore

 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie Baltimore
EasyTerra Bilutleie Baltimore er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Baltimore

Innledning

Baltimore er en turistattraksjon, særlig den delen som kalles Inner Harbour. Det er den gamle havnen som, i likhet med resten av byen, gikk i forfall under den siste halvdelen av det forrige århundret. Helt til kommunen innså områdets potensiale og bygget parker. Nå er Inner Harbour er et flott område med museer som Baltimore Maritime Museum, historiske skip, The National Aquarium og andre turistattraksjoner.

Befolkning

Selve byen har 650 000 innbyggere, men forstedene inkludert bor det omtrent 2 millioner mennesker bor i Baltimores metropolområde.

Beliggenhet

Baltimore ligger i nordøst i USA, mellom den amerikanske hovedstaden Washington DC (sørvest for Baltimore) og Philadelphia (nordøst for byen). Byen ligger ved elven Patapsco der den renner ut i Chesapeake Bay.

Økonomi

Den nye havnen spiller fremdeles en viktig rolle i byens økonomi, men det er lenge siden Baltimore var en havneby med tungindustri. I dag handler økonomien om (finansielle) tjenester og turisme (rundt den gamle havnen). Byen er også et sentrum for helsetjenester og utvikling av høyteknologiske applikasjoner, hovedsakelig rettet mot bioteknologi.

Flyplasser

Baltimore-Washington Internasjonale Lufthavn ligger 16 kilometer sør for sentrum og kan lett nås med leiebil. Fra Baltimore tar du først Russell Street som er tilknyttet Baltimore-Washington Parkway, der avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Baltimore har god offentlig transport bestående av busser, et bybane-system (som gjør det enkelt å komme inn og ut av byen) og en undergrunnsbane. Det er en gratis busstjeneste ved navnet Charm City Regulator. En av de hyggeligste måtene å besøke Baltimore på er med en vanntaxi.

Trafikk og Parkering

Når du ankommer byen utenfra, er Inner Harbour lett tilgjengelig via I-95. Via avkjørselen 53 vil du ende opp i Howard Street i kjernen av Inner Harbour. Når du har ankommet, kan det være vanskelig å finne en ledig parkeringsplass. Det er også dyrt å gateparkere i Baltimore. Det er bedre å parkere leiebilen din i et av parkeringshusene, som er tydelig skiltet. Du kan også dra til parkeringsplassen ved Fells Point, omtrent 15 minutter til fots fra Inner Harbour.

Hoteller

Med et turistdistrikt som Inner Harbor er det ingen overraskelse at de fleste hotellene er å finne i dette distriktet og det nærliggende Fells Points. Det er noen forretningshoteller i sentrum, men dette distriktet er nesten helt øde om natten. Andre mindre turistfokuserte alternativer er hotellene i Midtown, Federal Hill og Canton.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Baltimore anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Baltimore

EasyTerra Bilutleie Baltimore sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Baltimore, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.