• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Trelew

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Trelew på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Trelew

EasyTerra Bilutleie Trelew er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Trelew

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Trelew. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.7 (6852)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rent a car

  6.6 (31)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.8 (8619)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.7 (5940)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.7 (9604)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7 (8061)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3331)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Trelew?

Bilutleiefirmaer i og rundt Trelew

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn Trelew, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Trelew

EasyTerra Bilutleie Trelew sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Trelew

Innledning

Trelew er en by i Argentina grunnlagt av walisiske immigranter. For turister er det hovedsakelig en base for turer til attraksjoner i nærheten, for eksempel båtturer fra havnebyen Rawson (15 minutter med bil) for å se delfiner og hvaler. I selve byen er Museo Paleontológico Egido Feruglio verdt et besøk: en stor samling av skjeletter av dinosaurer som levde i Patagonia.

Befolkning

Byen har nesten 100 000 innbyggere.

Beliggenhet

Trelew ligger i provinsen Chubut på elven med samme navn som renner ut i Atlanterhavet nær Rawson. Dette er den nordlige delen av Patagonia. Turister reiser ofte gjennom dalen Río Chubut eller så besøker de pingvin-reservatet i nærheten av byen.

Økonomi

De walisiske innvandrere introdusert saueavl i byen. Sau spiller fremdeles en viktig rolle i regionens økonomi, både for ull og kjøtt. Ullen blir delvis eksportert som råmateriale, men byen er også hjem til tekstilfabrikker som bruker ullen for klesproduksjon. Trelew har også metallurgisk og kjemisk industri. Turismen har økt de siste årene. Riktignok ikke først og fremst på grunn av attraksjonene i selve byen; Trelew er hovedsakelig en base og et service-sentrum for turister som ønsker å utforske den nordlige delen av Patagonia.

Flyplasser

Trelew har sin egen flyplass, men den fungerer kun som et knutepunkt for flyturer mellom den argentinske hovedstaden Buenos Aires og El Calafate. Trelew Lufthavn ligger mindre enn 3 kilometer nord for sentrum og kan lett nås med leiebil via Avenida De Los Trabajadores og en liten strekning av RA-25.

Offentlig Transport

Byen har god offentlig transport. Det går ikke bare busser innenfor byens grenser, men også til havnebyen Puerto Rawson og til Gaiman, en typisk walisisk by med for eksempel et utendørsgalleri som viser kunst laget av søppel.

Trafikk og Parkering

Trelew er ikke en veldig travel by, og den har et kvadratisk gatemønster, noe som gjør det enkelt å finne veien rundt. Å finne en parkeringsplass for leiebilen din er heller ikke et problem. Trelew er forbundet med hovedstaden Buenos Aires, omtrent 1370 kilometer fra byen via motorveien RN3.

Hoteller

Det er noen hoteller i sentrum. Ikke mange, men nok til å imøtekomme alle besøkende. Kaférestauranten i Hotell Touring Club i sentrum er et populært møtested. Det er også noen veldig enkle overnattingssteder i Playa Unión, på kysten nær Rawson.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Trelew anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Rent a car
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie Trelew