• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Gaborone

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gaborone på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gaborone

EasyTerra Bilutleie Gaborone er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Gaborone

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Gaborone. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Bidvest Car Rental

  8.2 (176)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.3 (6091)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9795)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  5.6 (8306)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8 (7023)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.1 (5614)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Britz Motorhomes

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autounion Car Rental

  8.2 (147)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Gaborone

Hvis du er ute etter en leiebil i Botswana, men i en annen by enn Gaborone, klikk deg frem til Bilutleie Botswana-siden, der du kan velge byen i Botswana der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Gaborone

EasyTerra Bilutleie Gaborone sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Gaborone

Innledning

Gaborone er hovedstaden i Botswana i det sørlige Afrika. Byen ble på 1960-tallet valgt til landets hovedstad fordi den knapt hadde forbindelser med noen av de mange stammene i landet. Det er en ganske moderne by, med en langstrakt handlegate, The Mall, som sentrum.

Befolkning

Gaborone er en raskt voksende by, og i 2010 bodde nesten 200 000 mennesker her, men dette tallet vil øke raskt i de kommende årene.

Beliggenhet

Botswanas hovedstad ligger langs Notwane River i den sørøstlige delen av landet mellom to høydedrag, Kgale Hills og Oodi Hills. Grensen til Sør-Afrika ligger kun 15 kilometer sør for Gaborone.

Økonomi

Gaborone er Botswanas økonomiske sentrum. Utenom statlige institusjoner finnes det finansielle tjenesteleverandører, og hovedkvarteret til Samarbeidsorganisasjonen for det sørlige Afrika (SADC) ligger her. Utvinning og handel av diamanter spiller en viktig rolle i økonomien. Selskapet Debswana (et fellesforetak mellom det sørafrikanske selskapet De Beers og Botswanas regjering) har sitt hovedkontor og sorteringskontor i Gaborone. De siste årene har internasjonale selskaper som Hyundai, IBM, Daewoo, Volvo og Siemens gjort store investeringer i byen.

Flyplasser

Gaborones flyplass, Sir Seretse Khama Internasjonale Lufthavn, ligger 15 kilometer nord for sentrum. Flyplassen er oppkalt etter Botswanas første president, og kan lett nås med leiebil via motorveien A1 (som går langs Central Business District) og Airport Road.

Offentlig Transport

Såkalte kombier (små hvite varebiler) og taxier utgjør Gaborones kollektivtrafikk. Kombiene kjører raske ruter, men det er ingen faste stopp; du kan gå av og på når som helst. Større busser kjører til steder omkring Gaborone. De forlater gjerne bussentralen veldig tidlig, men ikke til faste tider: Så snart bussen er full (ståplasser inkludert), reiser de.

Trafikk og Parkering

Sammenlignet med andre afrikanske byer er ikke trafikken i Gaborone så ille. Vi fraråder å parkere leiebilen hvor som helst i gaten; sørg alltid for at en "vakt" (ofte uoffisiell) passer på bilen. Naturligvis forventer vaktene kompensasjon når du kommer tilbake til bilen din. Det er en stor parkeringsplass nær Botswanas botaniske hage, på østsiden av byen.

Hoteller

Gaborone tilbyr et godt utvalg av overnattingssteder. Utenom gjestehus og hytter tilbyr Botswanas hovedstad luksuriøse fire- og femstjerners hoteller. Mange turister tar turer fra Gaborone til Central Kalahari Game Reserve, nordvest for byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Gaborone anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Botswana pula
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  English, Tswana
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Bidvest Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Britz Motorhomes
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Botswana
 3. Bilutleie Gaborone