• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Belo Horizonte Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Belo Horizonte Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 3. oktober
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Belo Horizonte Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Belo Horizonte Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Belo Horizonte Lufthavn

Biltype
Økonomi
Mellomstor
Standard
SUV

Utvalg av utleiere etter Belo Horizonte Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Belo Horizonte Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Movida

  7.8 (10)
  Fra kr 266 / dag
 • Foco

  7.3 (30)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.2 (8247)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.2 (393)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  8.3 (34)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1823)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 237 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Belo Horizonte Lufthavn

Bilutleiested Belo Horizonte Lufthavn

Andre utleiesteder i Belo Horizonte

I tillegg til Belo Horizonte Lufthavn i Belo Horizonte sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Belo Horizonte:

Stedsinformasjon for Belo Horizonte Lufthavn

Belo Horizonte Lufthavn i et nøtteskall

Belo Horizonte lufthavn er offisielt kalt Tancredo Neves Internasjonale Lufthavn, men nesten ingen vet det med dette navnet og lokalt det er bedre kjent som Aeroporto Confins. Som andre flyplasser i Brasil flyplassen gjennomgår betydelig forbedringer for VM fotball i 2014.

Flyplassen ligger 45 kilometer nord for Belo Horizonte sentrum. Det er ingen togforbindelse med flyplassen. Busser har imidlertid kjøre mellom flyplassen og sentrum: både faste og skyttelbusser. Med bil, er flyplassen lett tilgjengelig fra byen via to motorveier, første MG-404 og deretter MG-010. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

I dag, har Belo Horizonte Lufthavn et begrenset antall butikker, men dette antallet vil utvilsomt bli økt med modernisering for VM fotball. Det samme gjelder antall restauranter. Videre kun begrensede business tjenester som fotokopiering og faksing er tilgjengelig. For business fasiliteter som møte og konferanserom må du slå til business hoteller i Belo Horizonte. Andre fasiliteter på Belo Horizonte Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker og en visning plattform.

I luftfarts industrien Belo Horizonte Lufthavn indikert med forkortelse CNF (IATA flyplass kode) and SBCF (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Belo Horizonte Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Localiza Car Rentals
 • Enterprise