• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Belo Horizonte

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Belo Horizonte på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Belo Horizonte

EasyTerra Bilutleie Belo Horizonte er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Belo Horizonte

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Belo Horizonte

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
SUV

Bilutleiefirmaer i Belo Horizonte

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Belo Horizonte. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.5 (7097)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.5 (12)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Foco

  7.5 (38)
  Fra kr 173 / dag
 • Alamo

  7.2 (9004)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9906)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  9.6 (38)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.5 (2032)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Belo Horizonte?

Bilutleiefirmaer i og rundt Belo Horizonte

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Belo Horizonte, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Belo Horizonte

EasyTerra Bilutleie Belo Horizonte sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Belo Horizonte

Innledning

Belo Horizonte ("Vakker Horisont") er den tredje største byen i Brasil, etter Sâo Paulo og Rio de Janeiro. Turister unnlater som regel å besøke byen, da det er få steder av interesse, men byen er en viktig destinasjon for forretningsreisende (se Økonomi). Belo Horizonte er også landets bar-hovedstad: lokale barer, der du kan omgås brasilianere på en avslappet måte.

Befolkning

Belo Horizonte har 2,5 millioner innbyggere, men forstedene (inkludert de mange slumområdene, favelaene) har vokst enormt de siste årene. Det bor mer enn 5 millioner mennesker i hele metropolområdet.

Beliggenhet

Byen ligger i den sørøstlige delen av Brasil; Belo Horizonte er hovedstaden i delstaten Minas Gerais. Rio de Janeiro ligger sør for Belo Horizonte; Sâo Paulo ligger sørvest for byen.

Økonomi

For ikke lenge siden var Belo Horizonte hovedsakelig et industrisentrum, der jernmalm fra gruvene i nærområdet ble bearbeidet av stålselskaper. Disse stålproduktene var hovedsaklig ment for lokale bilprodusenter. Industrien har ikke forsvunnet, men den har blitt forbigått av tjenestesektoren.  Belo Horizonte har utviklet seg til en utstillings- og konferanseby, der mer enn tre tusen arrangementer blir avholdt hvert år.

Flyplasser

Tancredo Neves Internasjonale Lufthavn ligger 45 kilometer nord for byens sentrum og kan lett nås med leiebil. Fra Belo Horizontes sentrum må du først inn på veien MG-404 og deretter MG-010 som fører direkte til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Selskapet BHTRANS er ansvarlig for Belo Horizontes offentlige bussystem. Bussene kjører i stor grad på gratis kollektivfelt, noe som sikrer en behagelig reise. Byen har også en undergrunnsbane. Banen blir nå utvidet med to nye linjer.

Trafikk og Parkering

Utviklingen av Belo Horizonte ble planlagt på et tegnebrett, og byen har derfor et regulært gatemønster. Du vil uten vanskeligheter kunne finne frem i byen. Å finne en gratis parkeringsplass i gaten er en annen sak. Av sikkerhetsmessige årsaker er det bedre å la leiebilen din stå i et av de bevoktede parkeringshusene.

Hoteller

På grunn av de mange utstillingene og konferansene er det ingen mangel på forretningshoteller i byen, særlig langs avenyen Avenida Afonso Pena i Savassidistriktet. Billige overnattingssteder og hoteller i mellomklassen er å finne i nærheten av togstasjonen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Belo Horizonte anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Budget
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Localiza Car Rentals
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Belo Horizonte