• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Campo Grande

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Campo Grande på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Campo Grande

EasyTerra Bilutleie Campo Grande er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Campo Grande

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Campo Grande

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Campo Grande

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Campo Grande. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.3 (6092)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.7 (7227)
  Fra kr 403 / dag
 • Movida

  7.7 (7)
  Fra kr 208 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.5 (30)
  Fra kr 197 / dag
 • Alamo

  7.4 (7822)
  Fra kr 224 / dag
 • Unidas

  5.2 (3)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Campo Grande?

Campo Grande – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Campo Grande) er juli den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Campo Grande) er juli den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Campo Grande), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Campo Grande) er juli den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Campo Grande) er juli den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er juli den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er juli den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er juli den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er juli den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Campo Grande - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Campo Grande), er september den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Campo Grande

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Campo Grande, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Campo Grande

EasyTerra Bilutleie Campo Grande sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Campo Grande

Innledning

Campo Grande (bokstavelig: Stor Grasslette) er hovedstaden i den brasilianske delstaten Mato Grosso do Sol. Det er en raskt voksende by med en ung befolkning, takket være de fire universitetene. Utenom Dom Bosco-museet (dedikert til urbefolkningen, indianerstammene) har byen få steder på interesse. Campo Verde Grande er hovedsakelig en base for turer til naturreservatet Pantanal, den vakkert plasserte byen Bonito og Bolivia.

Befolkning

Byen har vokst betraktelig de siste årene. I 2010 hadde Campo Grande nesten 800 000 innbyggere.

Beliggenhet

Campo Grande ligger i sentralvest-regionen av Brasil nesten 600 meter over havet, og er omringet av tropiske savanner. Byen ligger 200 kilometer nord for grensen til Paraguay; Corumbá, nær grensen til Bolivia, ligger 400 kilometer vest for byen. Campo Grande blir på folkemunne kalt Cidade Morena ('Brun By'), på grunn av den rødbrune fargen på jorden i regionen.

Økonomi

Campo Grande er et administrasjons- og utdanningssentrum. Flertallet av den yrkesaktive befolkningen er sysselsatt i tjenesteindustrien. Landbruksprodukter fra nærområdet (kjøtt, soyabønner, ris, sukkerrør og kassava) blir også prosessert og omsatt i byen.

Flyplasser

Byens flyplass er både en sivil og militær flyplass. Campo Grande Internasjonale Lufthavn ligger like vest for sentrum og kan lett nås med leiebil. Fra sentrum tar du Av. Dq. de Caxias som fører til flyplassen.

Offentlig Transport

Campo Grande har god offentlig busstransport, ikke bare innenfor byens grenser, men også til fjernere destinasjoner. Du kan for eksempel reise til Corumbá (6 timer), Bonito, Foz do Iguaçu, Sâo Paulo (13-15 timer), Rio de Janeiro (20 timer) og Porto Alegre (24 timer).

Trafikk og Parkering

Bykjernen er relativt liten, men selve byen har en omkrets som strekker seg ganske langt. Det er en moderne by med et velordnet gatemønster, og du vil uten vanskeligheter kunne finne veien rundt i Campo Grande med leiebil. De brede gatene gir også tilstrekkelig plass til parkering, selv om det kan være vanskeligere å finne en ledig, gratis parkeringsplass i sentrum. Det er flere parkeringshus; beliggenhetene er skiltet.

Hoteller

Campo Grande har er stort utvalg av overnattingssteder som spenner fra lavprishoteller til moderne, luksuriøs innkvarteringer og såkalte pousadaer, luksuriøs hoteller vanligvis plassert i historiske bygninger. I juni, juli og august er temperaturen behagelig, og det er mange turister. Vi anbefaler å bestille overnatting på forhånd hvis du ønsker å besøke Campo Grande i disse månedene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Campo Grande anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Movida
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Unidas
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Campo Grande