• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Sao Paulo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sao Paulo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sao Paulo

EasyTerra Bilutleie Sao Paulo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Sao Paulo

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sao Paulo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Sao Paulo

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sao Paulo. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Movida

  8.7 (11)
  Fra kr 139 / dag
 • Hertz

  8.5 (6852)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  8.3 (36)
  Fra kr 179 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (402)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9604)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.2 (8619)
  Fra kr 438 / dag
 • Foco

  7.2 (33)
  Fra kr 168 / dag
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Fra kr 183 / dag
 • Europcar

  7.2 (8061)
  Fra kr 294 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1921)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Sao Paulo?

Bilutleiefirmaer i og rundt Sao Paulo

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Sao Paulo, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Sao Paulo

EasyTerra Bilutleie Sao Paulo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Centro Empresarial
Rua Da Consolacao 345

Lokal informasjon for Sao Paulo

Innledning

São Paulo er den største byen av Brasil og også det rikeste. Det er et enormt strukket ut by: hele storbyområdet er tre ganger større enn det av Paris. På først blikk São Paulo er en stor grå steinmasse, men hver nabolag har dets egen karakter og tiltrekninger. Det er mange interessante museer i São Paulo og de forskjellige distriktene har deres egent underholdnings midtpunkt hvor du kan bli underholdt til sen om natten og fest på deilige måltider i restaurantene. 

Befolkning

Byen som seg har ca 12 millionbeboere (estimat, ingen virkelig å vite...), men opp til 20 millioner lever i storbyområdet av São Paulo. Byen har alltid hatt sterk appell til emigranter. Slik er det en stor gruppe av Japaner, og Italiensk innflytelse er også merkbar i byen. Dessuten er det signifikant Jødisk og Arabisk fellesskap. 

Beliggenhet

São Paulo ligger i sørøst av Brasil, ca 70 kilometer fra kysten. Byen ligger på et platå på kanten av Brasiliansk Platået på en gjennomsnittlig høyde av 800 målere. Den høyeste punktet i byen er Pico gjør Jaraguá (1135 m). I nord av byen kjører Tietê elv, som springer fra Pinheiros elv i vest.

Økonomi

I det 20 århundret var São Paulo hovedsakelig et industrimidtpunkt, men mot slutten av århundret fokuset som ha blitt forskjøvet til tjenesten sektoren. Byene vertene mange kontorer av nasjonale og internasjonale banker, advokatfirmaer og multinasjonaler. Hovedkvarteret av Brasiliansk oljeselskap Petrobras er plassert i byen. Det er også en stor etablering av den Tyske programvareskaperen PLANTESAFT blant andre, og det er hjem til en av de største Sydlige Amerikanske mediene gruppene, Globo. São Paulo er også et økonomisk midtpunkt, med den største og mest viktige handelen messen i Sør Amerika.

Flyplass

Internasjonale Lufthavn São Paulo – Guarulhos ligger ca 25 kilometernordøst av byen midtpunktet. Hvis du kjører med en leiebil til flyplassen, tenk på den travel trafikken i São Paulo: dra godt før tiden. Flyplassen er oppnåelig via to riksveier: Ayrton Senna eller Presidente Dutra riksvei.

Innenlandsflyplassen (Congonhas Lufthavn) er plassert mellom det bygger, akkurat 5 kilometer sør av midtpunktet. Det er mange daglige flykter til og fra Rio de Janeiro.

Offentlig transport

São Paulo har et godt offentlig transport system: busser, metro ledninger og linje kjører til forstandene. Bil heter único, et smart kort som tillater deg å betale for noen form av transport, er bekvem. Du kan kjøpe disse kortene på avis eller tobakk lagrer og lader også dem opp igjen der.

Trafikk og parkering

Driv rundt i São Paulo er, lar oss sier, et eventyr. Veiene er ekstremt travle og hver liten feil kan lede til kaos i den fjerne periferien. Det blir fullstendig ikke anbefalt å kjøre i løpet av iltime (06:00 - 09:00 og 16:00 - 19:00). Noe å redusere trafikk i São Paulo det er en regel som biler med en tillatelsesplateavslutning i et visst antall er ikke tillatt på gaten for en dag i uken. Tenk på moped og motorsyklene som glipper gjennom hvert hull. Disse er mest couriers, i rekkefølge å levere deres pakker og brev til kundene i tide.

Ennå er en leiebil en ideell måte å besøke mer fjern tiltrekninger. 

I byen midtpunktet må du betale for gate parkere. Du kan kjøpe billetter som er gyldig for en time på kiosker og parkerings betjeninger, og kan plassere det bak windscreen.

Hoteller

Som det økonomiske hjertet av Brasil er det ikke noen mangel av hotellene i denne byen. Naturlig mye forretnings hoteller (i eller nær det sentrale forretnings distriktet), men også gjestehus eller hoteller i andre kategorier, fra meget enkel til fullstendig luksuriøs. Du vil finne mange turisthoteller i Centro Histórico. Det blir anbefalt å bestille din rom godt i avanserer, spesielt hvis du har din øye på et spesifikt hotell.

Eksterne kilder

For mer informasjon om São Paulo, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Movida
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • National Car Rental
 • Budget
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Sao Paulo