• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Burgas

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Burgas på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Burgas

EasyTerra Bilutleie Burgas er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Burgas

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Burgas

Bilutleie tilbud i Burgas

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Burgas

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Burgas

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Burgas. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.4 (7920)
  Fra kr 312 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8.1 (85)
  Fra kr 242 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 259 / dag
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Fra kr 346 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 301 / dag
 • Budget

  7.7 (9014)
  Fra kr 306 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 308 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1712)
  Fra kr 316 / dag
 • CarRent.bg

  7.5 (28)
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.4 (96)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  5.9 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Rent a car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 188 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 228 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 284 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autounion Car Rental

  8.4 (53)
  Fra kr 251 / dag
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 350 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Burgas?

Burgas – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Burgas) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Burgas) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Burgas), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Burgas) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Burgas) er mars den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Burgas), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Burgas - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Burgas), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Burgas

Hvis du er ute etter en leiebil i Bulgaria, men i en annen by enn Burgas, klikk deg frem til Bilutleie Bulgaria-siden, der du kan velge byen i Bulgaria der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Burgas

EasyTerra Bilutleie Burgas sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Burgas

Innledning

Den bulgarske byen Burgas er et viktig industrisentrum for landet, men fordi den ligger ved Svartehavet har regionen også utviklet seg som et turistsentrum. Fugleelskere vil ikke bli skuffet: Det er tre store innsjøer med forskjellige fuglearter ved byen. Burgas er også en base for turer til de mer historiske byene Nesebar og Sozopol.

Befolkning

Burgas' befolkning har økt raskt. Ved slutten av det 19. århundre bodde et par tusen mennesker i byen, men nå har Burgas nesten 200 000 innbyggere.

Beliggenhet

Burgas ligger på Bulgarias østkyst på bukten med samme navn, som er en del av Svartehavet. Byen er omgitt av tre store innsjøer (Vaya, Atanasovsko og Mandrensko), der det finnes hundrevis av fuglearter. Den bulgarske hovedstaden Sofia ligger 390 kilometer vest for Burgas.

Økonomi

Burgas er et industrisentrum, og oljeindustrien er den viktigste pilaren i økonomien: Byen er for eksempel hjem til det største oljeraffineriet i Sørøst-Europa. Handel via havnen spiller også en viktig rolle, og turisme har økt betraktelig de siste årene. Det er flere feriesteder ved Svartehavet.

Flyplasser

Burgas Lufthavn ligger 15 kilometer nordøst for sentrum, i nærheten av byen Sarfovo, like ved Burgas-bukten. Flyplassen kan enkelt nås med leiebil via motorveien A9. Veien til flyplassen er godt skiltet.

Offentlig Transport

Burgas har god offentlig transport i form av (trolley)busser. Det går busser regelmessig, mellom 05.00 og 23.00. Utenom disse bybussene går det også minibusser til destinasjonene bybussene ikke kjører til. Du kan få dem til å stoppe ved å heve hånden din.

Trafikk og Parkering

Det er relativt travelt i sentrum, og det kan være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass for leiebilen din i gaten. Heldigvis er det flere bevoktede parkeringsplasser og parkeringshus der du kan parkere leiebilen din. Det er også tryggere enn å parkere i gaten.

Hoteller

Mange nye hoteller og gjestehus har blitt åpnet i Burgas de siste årene, og du vil derfor ikke ha vanskeligheter med å finne passende overnattingssteder. De fleste turister velger imidlertid å ikke bo i selve byen, men et av feriestedene på Svartehavet, mellom Burgas og Sarfovo, nær flyplassen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Burgas anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Top Rent-a-Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Budget
 • Thrifty
 • Enterprise
 • CarRent.bg
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • addCarRental
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 • Green Motion
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Goldcar
 • Your Rent
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Bulgaria
 3. Bilutleie Burgas