• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Halifax

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Halifax på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Halifax

EasyTerra Bilutleie Halifax er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Halifax

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Halifax

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Halifax

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Halifax. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.4 (6018)
  Fra kr 414 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1948)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.4 (8717)
  Fra kr 499 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5528)
  Fra kr 444 / dag
 • Discount

  8 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.9 (9698)
  Fra kr 486 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (401)
  Fra kr 508 / dag
 • Hertz

  7.5 (6938)
  Fra kr 339 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.7 (4389)
  Fra kr 431 / dag

Når bestille en leiebil i Halifax?

Bilutleiefirmaer i og rundt Halifax

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Halifax, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Halifax

EasyTerra Bilutleie Halifax sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

1161 Hollis Street
1181 Hollis Street
1717 Grafton Street

Lokal informasjon for Halifax

Innledning

Halifax er hovedstaden av Nova Scotia, en halvøy på den østlige kysten av Canada. Det ligger på en strategisk punkt på en naturlig havn og var ankomsten punktet for Europeiske emigranter til Canada. Som en av de eldste byene i Nord Amerika (Halifax ble grunnlagt i 1749, som en Britisk militærbasis), puster byhistorien. Det 19 århundret distrikt, Privateiers Kai, er et triveligst sted med mange restauranter og bar. 

Befolkning

Mer enn 370.000 folk lever i Halifax. Dette inkluderer Dartmouth og Bedford, som Halifax former Halifax Regionale Kommunen med.

Beliggenhet

Halifax ligger på den sydlige kysten av Nova Scotia, en halvøy (og provins) på den Canadiske østlige kysten. Halifax Citadellet (Fort George) løgner på en bakke høy ovenfor byen. Midtpunktet er kilt i mellom Citadellet Bakken og havnen. Halvøya blir nesten komplett omgitt av den Atlantiske Havet. Ingen enkel by i Nova Scotia løgner videre enn 56 kilometere fra kysten.

Økonomi

Halifax er et viktig økonomisk midtpunkt for Canadas østlig provinser. Hava er av stor betydning for transitten av produktene til og fra hinterland. Dessuten er Halifax enda en viktig militærbasis. Konstruksjon gir også et betydelig bidrag til den lokale økonomien. I fortiden ble forstått ikke bare nye prosjekter, ble men også gammel og dalende bolig nabolag restauranter. Sobel Øy gassfelt blir videre utnyttet, og stenger til Halifax er mange fiskende havnen.

Flyplasser

Den moderne internasjonale Flyplass av Halifax (kalte fullt Robert L. Stanfield Internasjonale Lufthavn) ligger 35 kilometer nord av den byen. Flyplassen er lett oppnåelig ved leiebil via Riksvei 102, utgang 6. Reisen fra byen midtpunktet til flyplassen tar 30 til 40 minutter.

Offentlig transport

Et fri romfergebuss, Befridd (Befri Turer Overalt inne i byen) er tilgjengelig i byen midtpunktet fra juli til oktober. Busstjenester til forstandene og stedene i området er begrenset. Det er også ferjer til Dartmouth og Woodside. For mer opplysninger om offentlig transport i Halifax kan du plukke opp en brosjyre på Halifax Internasjonale Turismen Besøkende Midtpunktet.

Trafikk og parkering

Halifax har utmerkete veier og deg behagelig kan undersøke byen ved leiebil. Å finne et parkerende område er generelt ikke også noen problem. Byen er godt forbundet med resten av Canada: riksveien 102 forbinder med de 104 (Trans Canada Riksveien). Via denne veien vil du nå grensen på Ny Brunswick i ca to timer.

Hoteller

Generelt er det ikke vanskelig å finne bolig i Halifax. Vi anbefaler deg å bestille din hotellrom i avanserer over høy sesong, fordi de beste hotellene og den populære Seng & Frokoster da er bestilt ut kvikt. På Halifax Internasjonale Besøkende Midtpunktet kan du få opplysninger om tilgjengelig bolig.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Halifax, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Enterprise
 • Alamo
 • Thrifty
 • Discount
 • Budget
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Halifax