• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Niagara Falls, ON

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Niagara Falls, ON på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Niagara Falls, ON

EasyTerra Bilutleie Niagara Falls, ON er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Niagara Falls, ON

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Niagara Falls, ON. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  7.6 (6135)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9838)
  Ingen priser tilgjengelig

Lokal informasjon for Niagara Falls, ON

Innledning

Den kanadiske byen Niagara Falls (det er også en by med samme navn i USA på den andre siden av grensen) liker å kalle seg selv "bryllupsreisens hovedstad". Det gjenstår å se om byen faktisk mottar så mange nygifte, men ingen kan nekte for at fossene i Niagara-elven er spektakulære.

Befolkning

Byen har nesten 85 000 innbyggere.

Beliggenhet

Niagara Falls ligger sørøst i Canada, ved Niagara-elven som renner nordover fra Lake Erie og ut i Lake Ontario. På andre siden av sjøen ligger Toronto. Niagara-elven danner grensen mellom Canada og USA.

Økonomi

I første halvdel av det 20. århundre tiltrakk byen mye industri. Tilstedeværelsen av billig vannkraft var spesielt attraktiv for fabrikker som sløste elektrisitet. Stordelen av industrien forsvant under den økonomiske krisen på sytti- og åttitallet. I dag utgjør turisme den viktigste inntektskilden. Den kanadiske byen Niagara Falls tiltrekker flere besøkende enn byen med samme navn på den amerikanske siden, da du har en bedre utsikt over fallene her.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen ligger på amerikansk jord i delstaten New York: Buffalo Niagara Internasjonale Lufthavn. Den ligger mer enn 40 kilometer sørøst for byen og kan nås med leiebil via Queen Elizabeth Way som blir til Kensington Expressway på den andre siden av grensen. Den mindre flyplassen nær Niagara Falls opprettholder kun forbindelser til Myrtle Beach i South Carolina, og noen destinasjoner i Florida.

Offentlig Transport

The Detroit People Mover, en buss som stopper på de viktigste utsiktspunktene, kjører langs Niagara Parkway. En annen buss, ved navn Falls Shuttle, kjører langs Lundy's Lane og River Road. Det er også flere turistbusser. Når du kjøper et "hop-on-hop-off"-busskort, kan du gå på eller av ved ethvert stoppested.

Trafikk og Parkering

Særlig i sommermånedene blir det veldig travelt rundt Niagarafallene og på Niagara Parkway som går langs elven, fra Niagara-on-the-Lake i nord til Fort Erie i sør. Det er, imidlertid, en meget naturskjønn rute å ta med leiebil. Vanligvis er det tilstrekkelig med parkeringsfasiliteter ved de viktigste utsiktspunktene. Niagara Falls har gode forbindelser med motorveier i både Canada og USA. Queen Elizabeth Way går vest for byen. Highway 420 går fra Rainbow Bridge til den motorveien.

Hoteller

Høysesongen for Niagarafallene er fra mai til oktober. Det er mange hoteller i nærheten, men prisene er høye, særlig for rom med utsikt over fallene. Hvis du ønsker et rom med utsikt, er det bedre å bestille rom direkte via hotellet, enn gjennom en generell nettside for hotellreservasjoner. Niagara Falls har imidlertid ikke bare dyre hoteller; det finnes også billigere alternativer som Hostel Niagara og A-1 Motel.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Niagara Falls anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Niagara Falls, ON