• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Toronto

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Toronto på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Toronto

EasyTerra Bilutleie Toronto er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Toronto

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Toronto

Bilutleie tilbud i Toronto

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Toronto

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Toronto

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Toronto. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.5 (7097)
  Fra kr 327 / dag
 • Alamo

  8.3 (9004)
  Fra kr 556 / dag
 • Sixt

  8.2 (3514)
  Fra kr 547 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5685)
  Fra kr 307 / dag
 • National Car Rental

  8 (414)
  Fra kr 562 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.8 (2017)
  Fra kr 246 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4522)
  Fra kr 314 / dag
 • Budget

  7.6 (9906)
  Fra kr 468 / dag
 • Avis

  7.6 (6191)
  Fra kr 384 / dag
 • ACE Rent A Car

  5.3 (16)
  Fra kr 299 / dag
 • Fox Rent A Car

  5.3 (13)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Economy Rent a Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 249 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6.8 (20)
  Fra kr 409 / dag
 • SurPrice car rentals

  5.4 (583)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  3.9 (46)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  7.7 (574)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.4 (2032)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nextcar

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  6.8 (8417)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Toronto?

Bilutleiefirmaer i og rundt Toronto

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Toronto, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Toronto

EasyTerra Bilutleie Toronto sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

10414 Yonge St
10619 Yonge St
11552 Yonge St
1245 Danforth Avenue
1334 Dundas Street East
134 Jarvis St
1345 Lawrence Ave East
1369 Dundas Street E. Unit B
1474 Victoria Park Ave
1537 Avenue Rd
161 Bay Street
16775 Yonge St
17565 Yonge Street
191 Parliament Street
191 Parliment Street
1910 Yonge Street
2 Bloor St E
20 Bloor St E
200 Front St W
220 Yonge St
2345 Yonge St
2401 Dundas St W
2440 Dundas St W
2746 Yonge St
307 Lake Shore Blvd E
3131 Danforth Ave
3193 Dundas West
3200 Dufferin St
330 Front St W
3320 Dufferin Street
333 College St
340 Evans Ave.
3441 Dundas St W
40 Blue Jays Way
4240 Sheppard Ave East
445 Rexdale Blvd
4728 Yonge St
50 Burnhamthorpe Rd W
5481 Dundas Street West
5553 Dundas St W
60 Harbour St
6048 Yonge St
6120 Midfield Rd
62 Sheppard Ave W
626 Dixon Rd
65 Regent Park Blvd
7545 Yonge St
80 Bloor St E
865 York Mills Rd
920 Yonge St
930 Yonge St
947 Dovercourt Rd
9677 Yonge St
999 Danforth Ave
115 Strachan Ave

Lokal informasjon for Toronto

Innledning

Toronto er den største byen i Canada, men er ikke hovedstaden (det er Ottawa). Det er provinshovedstaden i provinsen Ontario. Toronto er en elskverdig by og, som Vancouver i vestlige Canada, er den betraktet som det beste stedet å bo. Byen er Canada økonomiske og kulturelle senter. I tillegg er det en glimrende utgangspunkt for å besøke Niagara fossefallene, det er en times kjøring derfra. Også områdene nær Toronto består av imponerende natur.

Befolkning

Offisielt har Toronto fem millioner innbyggere. Grunnen til dette er at noen nærliggende byer smeltet sammen med Toronto i 1976. I selve Toronto er innbyggertaller omtrent halvparten av de fem millionene. Toronto er en meget multikulturell by: nesten halvparten av befolkningen er innvandrere fra alle deler av verden, blant annet fra Storbritannia, Irland, India, Øst-Europa, Kina og Syd Europa.

Beliggenhet

Byen ligger sør-øst i Canada, ved Ontario sjøen i De Store Sjøer området i Nord Amerika. Grensen til USA brytes nemlig tvers gjennom Ontario sjøen. Den amerikanske byen Detroit ligger 915 kilometer fra Toronto, mens den kanadiske byen Montreal ligger 546 kilometer nord-øst.

Økonomi

Toronto er et kommersiell, logistikk, finans og industri senter. Dette er på grunn av, blant annet, at det er rikt på råvarer i provinsen Ontario, som blir forhandlet enten i rå, ubehandlet tilstand eller behandlet på stedet.

Flyplasser

Vest for byen ligger den viktigst flyplassen: Toronto Pearson Internasjonale Lufthavn. Det er den travleste flyplassen i Canada, med direkteflyginger til alle kontinentene. Det er planer om å også gjøre Pickering Lufthavn, øst i Toronto, til en internasjonal lufthavn. Imidlertid vil det ta år før det blir tatt endelig beslutning om dette.
Midt i byen i havnen ligger Toronto Island Lufthavn, som brukes hovedsakelig til forretningsreiser, og det er direkteflyginger til, blant annet, Montreal og New York.

Offentlig transport

Toronto har et utmerket offentlig transportnettverk, som består av t-bane, trikk og busslinjer. Selv om det bare er tre t-banelinjer, tilsammen dekker de et nettverk på over 60 kilometers. Bus- og trikklinjene stopper ved en eller flere t-banestasjoner. En takst gjelder for for all offentlig transport, likegyldig hvilken avstand du skal reise.

De såkalte VIA togene opprettholder forbindelse med Niagara Fossefallene, Ottawa og Montreal og flere mindre steder. Togene i Ontario Northland og Amtrak stopper også ved Union Station.

Trafikk og Parkering

Tvers igjennom byen fra vest til øst går Motorveien 401. Det er den største og travleste motorveien i Nord-Amerika. På det punktet den forbindes med Motorvei 400, er den 22(!) kjørefiler bred.
Veiene i byen følger et regelmessig mønster: enten fra øst til veste eller fra nord til sør. Generelt sett er de brede, derfor å kjøre i Toronto burde ikke være vanskelig, selv om det ofte er trafikkstans.

Toronto oppmuntrer til bruk av sykkel. I sentrum er det flere avdelte sykkelstier, for å motivere folk i Toronto til å sette bilen igjen hjemme når de pendler.

Hoteller

Som det økonomiske, kulturelle og sosiale senter i Canada har Toronto mange hoteller: fra ungdomsherberger og bed & breakfasts til 5 stjerners hoteller. Hotellrom i denne populære byen må bestilles på forhånd, noe som vi anbefaler deg å gjøre, for å unngå å ikke få overnatte på hotellet om du ønsker.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Toronto, vi Google, og følgende kilder: 

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Discount
 • Green Motion
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • ACE Rent A Car
 • Fox Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Nextcar
 • Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Toronto