• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Ottawa Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ottawa Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ottawa Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Ottawa Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Ottawa Lufthavn

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Utvalg av utleiere etter Ottawa Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Ottawa Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Enterprise

  8.7 (1691)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Fra kr 518 / dag
 • Avis

  8.1 (5289)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8 (7817)
  Fra kr 491 / dag
 • Budget

  8 (8909)
  Fra kr 917 / dag
 • Hertz

  7.8 (6087)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.7 (4776)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.1 (7221)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Ottawa Lufthavn

Ottawa Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn) er april den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn) er april den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn) er april den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ottawa Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Ottawa Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Ottawa Lufthavn

Stedsinformasjon for Ottawa Lufthavn

Ottawa Lufthavn i et nøtteskall

Ottawa Lufthavn er offisielt oppkalt etter to kanadiske statsmenn og kalles derfor Ottawa Macdonald-Cartier Internasjonale Lufthavn i sin helhet.

Flyplassen ligger 10 kilometer sør for sentrum av Ottawa, Canada hovedstad. Det er ingen togforbindelse, men det er en regelmessig busstjeneste mellom flyplassen og byen. Flyplassen ligger ved enden av flyplassen og byen. Flyplassen ligger ved enden av flyplassen Parkway og er derfor lett tilgjengelig med bil.

Flyplassen har en vakker shoppingområdet og en god del mat og drikke fasiliteter, inkludert restauranter, kafeer, snackbarer, iskrem melkestaller og såkalte "juice barer". Flyplassen har en VIP lounge og du kan leie (liten) møteplasser. Større møte og konferanserom og mer omfattende business fasiliteter kan bli funnet på flyplassen Hilton Hotel. Andre fasiliteter på Ottawa Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker, trådløst internet og kunst av lokale kunstnere spredt rundt terminalen.

I luftfarts industrien Ottawa Lufthavn indikeres av forkortelser YOW (IATA flyplass kode) og CYOW (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Ottawa Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Discount
 • Europcar
 • ACE Rent A Car