Bilutleie Ottawa Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ottawa Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ottawa Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Canada
  3. Bilutleie Ottawa
  4. Ottawa Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Ottawa Lufthavn

Ottawa Lufthavn i et nøtteskall

Ottawa Lufthavn er offisielt oppkalt etter to kanadiske statsmenn og kalles derfor Ottawa Macdonald-Cartier Internasjonale Lufthavn i sin helhet.

Flyplassen ligger 10 kilometer sør for sentrum av Ottawa, Canada hovedstad. Det er ingen togforbindelse, men det er en regelmessig busstjeneste mellom flyplassen og byen. Flyplassen ligger ved enden av flyplassen og byen. Flyplassen ligger ved enden av flyplassen Parkway og er derfor lett tilgjengelig med bil.

Flyplassen har en vakker shoppingområdet og en god del mat og drikke fasiliteter, inkludert restauranter, kafeer, snackbarer, iskrem melkestaller og såkalte "juice barer". Flyplassen har en VIP lounge og du kan leie (liten) møteplasser. Større møte og konferanserom og mer omfattende business fasiliteter kan bli funnet på flyplassen Hilton Hotel. Andre fasiliteter på Ottawa Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker, trådløst internet og kunst av lokale kunstnere spredt rundt terminalen.

I luftfarts industrien Ottawa Lufthavn indikeres av forkortelser YOW (IATA flyplass kode) og CYOW (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Ottawa Lufthavn.

Andre bilutleiesteder i Ottawa

I tillegg til Ottawa Lufthavn i Ottawa sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Ottawa: