• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Toronto Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Toronto Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Toronto Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Toronto Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Toronto Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Utvalg av utleiere etter Toronto Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Toronto Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Fra kr 777 / dag
 • Alamo

  8.4 (7915)
  Fra kr 767 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Fra kr 580 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Fra kr 415 / dag
 • Discount

  7.7 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.5 (4896)
  Fra kr 548 / dag
 • Budget

  7.4 (9008)
  Fra kr 556 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7 (3862)
  Fra kr 561 / dag
 • Fox Rent A Car

  6.4 (12)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Economy Rent a Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 574 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1711)
  Fra kr 685 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.9 (1709)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8 (2937)
  Fra kr 750 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Fra kr 1392 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Toronto Lufthavn

Toronto Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Toronto Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Toronto Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Toronto Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Toronto Lufthavn

Andre utleiesteder i Toronto

I tillegg til Toronto Lufthavn i Toronto sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Toronto:

Stedsinformasjon for Toronto Lufthavn

Toronto Pearson Internasjonale Lufthavn i et nøtteskall

Toronto Lufthavn er den travleste flyplassen i Canada. Årlig prosesserer den rundt 30 millionerpassasjerer. Den ble åpnet i 1939 under navnet "Malton Lufthavn", og fikk det nye navnet Toronto Internasjonale Lufthavn i 1960. Siden den gang er det offisielle navnet Lester B. Pearson Internasjonale Lufthavn. For å håndtere den økende passasjertilstømmingen arbeides det med å utvide og forbedre flyplassen. Arbeidet er ferdig i 2008. Flyplassen består av tre terminaler, som er forbundet med et gratis LINK skyttletoget. Flyplassen ligger 32 kilometer vest for sentrum i Toronto og er lett å ankomme med buss eller bil. Skilt langs motorveien indikerer hvilken terminal flyselskapene benytter.

Det finnes et hotell i terminalbygningen. Det er også hoteller i området rundt flyplassen. Det finnes mange barer, kafeer, restauranter og butikker. Det meste ligger i terminalene 1 og 3. Det er business-fasiliteter på Sheraton Hotell ved flyplassen. Flyplassen er godt tilrettelagt for handikappede. I tillegg har flyplassen følgende tilbud: bank, vekslingskontor, minibanker og postkontor. Det finnes også tilgang til internett. Hver terminal har sin egen legetjeneste. Det er til og med en psykolog for krisetilfeller.

I luftfartsindustrien er Toronto Pearson Internasjonale Lufthavn indikert med forkortelsene YYZ (IATA-kode) og CYYZ (ICAO-kode).

Link til Toronto Pearson Internasjonale Lufthans offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Avis
 • Hertz
 • Discount
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Mex Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • Sixt
 • Europcar