• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Toronto Bykontor

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Toronto Bykontor på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Toronto Bykontor

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Toronto Bykontor

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Toronto Bykontor

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Utvalg av utleiere etter Toronto Bykontor

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Toronto Bykontor. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.7 (6964)
  Fra kr 599 / dag
 • Thrifty

  7.9 (5557)
  Fra kr 537 / dag
 • Alamo

  7.7 (8779)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  6.6 (4421)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.5 (1962)
  Ingen priser tilgjengelig

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Toronto Bykontor

Bilutleiested Toronto Bykontor

Andre utleiesteder i Toronto

I tillegg til Toronto Bykontor i Toronto sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Toronto:

Stedsinformasjon for Toronto Bykontor

Generell informasjon

Toronto Train Station er en viktig jernbanestasjon i Canada. Den monumentale bygningen i beaux-arts-stilen ble innviet i 1927. Stasjonen ligger i Front Street i byens forretningssenter. Det går intercity-busser fra Toronto til byer som Montreal og Ottawa. Har du lyst til å reise i retning mot vestkysten? Toget til Vancouver kjører tre ganger i uka, og stopper ved WinnipegEdmonton og Jasper. Hvis du vil overnatte i nærområdet, er det også regiontog som administreres av GO Transit. Stasjonen mottar omtrent 250 000 passasjerer hver dag. Toronto er den største byen i Canada med over 2,5 millioner innbyggere.

Transport

Vil du dra til Lake Ontario eller besøke byen? Du kan ta en taxi, men Union-T-banestasjonen er i samme bygning. Stasjonen er forbundet med den tilstøtende rutebilstasjonen til GO Transit i Bay Street via den overbygd gangbro. Det går skyttelbusser til Lufthavnen. Har du lyst til å leie en bil i Toronto? Ikke noe problem; det er flere billeieselskaper. Union Station har også et sykkelskur.

Tjenester

Du kan kjøpe billetter hos billettkontorer og -maskiner. Det er en informasjonsskranke for de forskjellige togselskapene, men Air Canada har også en egen skranke. Du kan oppbevare bagasjen. I tillegg er det også et venteværelse, en bank, minibanker, et vekslingskontor, fotokiosker for passbilder og snacks- og brusdispensere. Det er Wi-Fi på stasjonen og i Panama-vestibylen. Stasjonen tilbyr også fasiliteter for funksjonshemmede. 

Restauranter og butikker

Det er et begrenset utvalg i det imponerende sentrale gjennomgangsområdet, men under jorden vil du finne et større utvalg av restauranter, butikker og kafeer inkludert flere fast-food restauranter som McDonald's, Harvey's, Tim Hortons og en smultringbutikk.  Hotellet Fairmont Royal York Hotel ligger på den andre siden av jernbanestasjonen.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise