• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Willemstad

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Willemstad på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Willemstad

EasyTerra Bilutleie Willemstad er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Willemstad

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Willemstad

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Willemstad

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Willemstad. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • BORIC CAR

  8.8 (1)
  Fra kr 476 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1691)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Fra kr 393 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Fra kr 430 / dag
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Fra kr 391 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Fra kr 361 / dag
 • Hertz

  7.5 (6087)
  Fra kr 542 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.4 (8909)
  Fra kr 749 / dag
 • Avis

  7.1 (5289)
  Fra kr 490 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 641 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Willemstad?

Willemstad – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Willemstad) er juni den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Willemstad) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Willemstad), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Willemstad) er april den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Willemstad) er april den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Willemstad), er juli den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Willemstad), er juli den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Willemstad), er juli den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Willemstad), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Willemstad), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Willemstad), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Willemstad - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Willemstad), er juli den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Willemstad

Hvis du er ute etter en leiebil i Curaçao, men i en annen by enn Willemstad, klikk deg frem til Bilutleie Curaçao-siden, der du kan velge byen i Curaçao der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Willemstad

EasyTerra Bilutleie Willemstad sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Bermudaweg 5
Dr. Martin Luther King Boulevard, 78
Fokkerweg, Salina
Franklin D. Rooseveltweg 362
Franklin D. Rooseveltweg 449
Franklin D. Rooseveltweg 503
Hilton Resort Piscadera
Howard Johnson Hotel, Plaza Brion, Otrabanda
Jan Thiel Resort Area
Kaya Seru Mahuma 36-38
Landhuis Blauw z/n
Lions Dive Hotel
Marriott Hotel Piscadera
Penstraat 130, Avila Beach
Renaissance Resort
Santa Barbara Plantation
Weg near Westpunt, Gas Station Juan Domingo
Curaçao Cruise Terminal

Lokal informasjon for Willemstad

Innledning

Willemstad er hovedstaden i Curaçao, en autonom land innen Kongeriket Nederland. Den gamle sentrum nesten helt består av kolonitiden, nederlandsk husene malt i livlige farger. Sentrum vises på UNESCO World Heritage List.

Befolkning

Byen har 140.000 innbyggere som gjør det langt den største byen i Antillene.

Beliggenhet

Willemstad er lokalisert sørøst for Curaçao, på en naturlig havn, kalt Schottegat. At havnen i koblet til Det karibiske hav via St. Anna Bay. Øst for denne bukten ligger Punda kvartal, på vestsiden Otrabanda.

Økonomi

Willemstad får i hovedsak sin inntjening fra handel via havnen, oljeraffineri, finansielle tjenester og spesielt turisme. De fleste turistene kommer fra Nederland, USA og Venezuela. Willemstad havn blir kalt på av mange cruiseskip.

Flyplasser

Curaçao flyplass, Hato Internasjonale Lufthavn, ligger elleve kilometer nordvest for Willemstad, rett på den nordlige kysten av øya. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Willemstad du først følge Weg naar Westpunt og ved siden av Weg naar Hato. Veien er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er to former for offentlig busstransport på Curaçao. Det er store gule eller blå busser som kalles "konvooi" som bare stopper på offisielle stopper. Det er også minivans simpelthen kalt "buss" (også angitt på lisensen plate). Du kan stoppe disse hvor som helst og du kan også be sjåføren om å slippe deg av hvor som helst. Byen bussene kjøre sin rute en gang per time, busser til steder utenfor Willemstad kjøre mindre hyppige. På søndager buss er svært begrenset.

Trafikk og parkering

Det kan være problematisk å finne en parkeringsplass for din leiebil i Willemstad. Det er alltid plass på den store gratis parkeringsplass Waaigat men dette stedet er mindre trygge på kveldstid og om natten. I det gamle kvarteret Punda og nær Wilhelmina torget er det to bevoktede parkeringsplasser. I gatene rundt disse parkeringsplasser må du betale. Overalt ellers på Curaçao parkering er gratis.

Hoteller

Willemstad har en god tilførsel av overnatting. Det finnes også hoteller og feriesteder i nærheten Cabana Beach (øst for Willemstad) og Piscadera Bay (vest for byen). Øya trekker ferierende hele året. Det anbefales derfor å bestille hotellrom i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Willemstad, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Netherlands Antillean guilder
 • Språk
  Dutch, English, (Eastern) Punjabi
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • BORIC CAR
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Curaçao
 3. Bilutleie Willemstad