Bilutleie Abu Dhabi

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Abu Dhabi på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Abu Dhabi

 1. Hjem
 2. Bilutleie De forente arabiske emirater
 3. Bilutleie Abu Dhabi
EasyTerra Bilutleie Abu Dhabi er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Abu Dhabi

Bilutleie Abu Dhabi
Bilutleie Abu Dhabi

Innledning

Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater og i det største emiratet i republikken, Abu Dhabi. Det er en veldig moderne by, og har derfor få historiske steder av interesse. Abu Dhabi er imidlertid et shoppingparadis, og det er fantastiske sandstrender i nærheten av byen. Mange turister foretar også reiser gjennom ørkenen.

Befolkning

Abu Dhabi by har omtrent en million innbyggere, inkludert mange utlendinger fra for eksempel India, Pakistan, Sri Lanka, Filippinene og afrikanske land. De er her for å jobbe for ekstremt rike oljesjeiker.

Beliggenhet

Byen ligger i den vestlige delen av De forente arabiske emirater, på en øy i Persiabukta. Tre bruer knytter bykjernen til fastlandet der forstedene ligger.

Økonomi

Olje, olje, olje; det er det Abu Dhabis økonomi handler om. Abu Dhabi har de desidert største oljereservene i De forente arabiske emirater. De rike oljereservene har også gjort det mulig for landet å fokusere på andre økonomiske aktiviteter, som for eksempel bygging av enorme kjøpesentre og andre store prosjekter, samt turisme.

Flyplasser

Abu Dhabi Internasjonale Lufthavn ligger 32 kilometer øst for byens sentrum. Flyplassen kan enkelt nås med leiebil. Fra byen er det tre veier som fører til flyplassen: Khaleej Al Arabi (riksvei 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (veinummer 2) og Salam Street (veinummer 8).

Offentlig transport

Byen har nylig investert store penger i å utvide den offentlige transporten. Abu Dhabi har nå et omfattende bussnettverk, med ekstremt moderne busser. Det er også mange taxier, med sjåfører som alltid kommer fra fjerntliggende land.

Trafikk og Parkering

Å kjøre bil i Abu Dhabi er ikke noe for dem som frykter kaotisk og til tider uansvarlig kjøring. Til tross for at store investeringer i infrastruktur har ført til store, brede veier, er trafikken i og rundt byen ekstremt hektisk. Det kan også være vanskelig å finne en parkeringsplass for leiebilen din. I sentrum må du betale for gateparkering; å parkere i garasjen på et handlesenter er som regel gratis.

Hoteller

Abu Dhabi har et stort utvalg av hoteller, men forvent ikke å finne et billig hotellrom. De aller fleste hotellene tilhører luksus- og ekstremluksus-klassen. Hotellene i Abu Dhabi var tidligere halvparten så dyre som i den større byen Dubai, men det er ikke lenger tilfelle.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Abu Dhabi anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Fast Rent A Car
 • Go Rent
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental

Bilutleiesteder i Abu Dhabi

EasyTerra Bilutleie Abu Dhabi sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i De forente arabiske emirater, men i en annen by enn Abu Dhabi, klikk deg frem til Bilutleie De forente arabiske emirater-siden, der du kan velge byen i De forente arabiske emirater der du vil leie en bil.