Bilutleie Abu Dhabi

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Abu Dhabi på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Abu Dhabi.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Abu Dhabi

  1. Hjem
  2. Bilutleie De forente arabiske emirater
  3. Abu Dhabi
EasyTerra Bilutleie Abu Dhabi er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Abu Dhabi

Bilutleie Abu Dhabi
Bilutleie Abu Dhabi

Innledning

Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater og i det største emiratet i republikken, Abu Dhabi. Det er en veldig moderne by, og har derfor få historiske steder av interesse. Abu Dhabi er imidlertid et shoppingparadis, og det er fantastiske sandstrender i nærheten av byen. Mange turister foretar også reiser gjennom ørkenen.

Befolkning

Abu Dhabi by har omtrent en million innbyggere, inkludert mange utlendinger fra for eksempel India, Pakistan, Sri Lanka, Filippinene og afrikanske land. De er her for å jobbe for ekstremt rike oljesjeiker.

Beliggenhet

Byen ligger i den vestlige delen av De forente arabiske emirater, på en øy i Persiabukta. Tre bruer knytter bykjernen til fastlandet der forstedene ligger.

Økonomi

Olje, olje, olje; det er det Abu Dhabis økonomi handler om. Abu Dhabi har de desidert største oljereservene i De forente arabiske emirater. De rike oljereservene har også gjort det mulig for landet å fokusere på andre økonomiske aktiviteter, som for eksempel bygging av enorme kjøpesentre og andre store prosjekter, samt turisme.

Flyplasser

Abu Dhabi Internasjonale Lufthavn ligger 32 kilometer øst for byens sentrum. Flyplassen kan enkelt nås med leiebil. Fra byen er det tre veier som fører til flyplassen: Khaleej Al Arabi (riksvei 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (veinummer 2) og Salam Street (veinummer 8).

Offentlig transport

Byen har nylig investert store penger i å utvide den offentlige transporten. Abu Dhabi har nå et omfattende bussnettverk, med ekstremt moderne busser. Det er også mange taxier, med sjåfører som alltid kommer fra fjerntliggende land.

Trafikk og Parkering

Å kjøre bil i Abu Dhabi er ikke noe for dem som frykter kaotisk og til tider uansvarlig kjøring. Til tross for at store investeringer i infrastruktur har ført til store, brede veier, er trafikken i og rundt byen ekstremt hektisk. Det kan også være vanskelig å finne en parkeringsplass for leiebilen din. I sentrum må du betale for gateparkering; å parkere i garasjen på et handlesenter er som regel gratis.

Hoteller

Abu Dhabi har et stort utvalg av hoteller, men forvent ikke å finne et billig hotellrom. De aller fleste hotellene tilhører luksus- og ekstremluksus-klassen. Hotellene i Abu Dhabi var tidligere halvparten så dyre som i den større byen Dubai, men det er ikke lenger tilfelle.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Abu Dhabi anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Abu Dhabi

EasyTerra Bilutleie Abu Dhabi sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i De forente arabiske emirater, men i en annen by enn Abu Dhabi, klikk deg frem til Bilutleie De forente arabiske emirater-siden, der du kan velge byen i De forente arabiske emirater der du vil leie en bil.