• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sharm El Sheikh Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sharm El Sheikh Lufthavn

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Sharm El Sheikh Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sharm El Sheikh Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.3 (6110)
  Fra kr 310 / dag
 • Sixt

  7.9 (3469)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.9 (9817)
  Fra kr 606 / dag
 • Europcar

  6 (8331)
  Ingen priser tilgjengelig

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Sharm El Sheikh Lufthavn

Bilutleiested Sharm El Sheikh Lufthavn

Stedsinformasjon for Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm el-Sheikh Lufthavn i et nøtteskall

Sharm el-Sheikh Lufthavn er innfallsporten til feriestedene i sør på Sinai i Egypt. En ny, tredje terminal vil bli innviet i 2012.

Flyplassen ligger 18 kilometer nordøst for Sharm el-Sheikh og 10 kilometer fra den populære strande Na'ama Bukten. Det er ingen togforbindelse med flyplassen. Offisielt en minibuss kjører fra flyplassen til strendene, men mesterparten av tiden den ikke kjører. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil, men veiene mellom strendene og flyplassen kan være ganske travelt.

Flyplassen har få spise og drikke fasiliteter og butikker. Mange reisende klager om denne flyplassen tjeneste nivå, spesielt hygiene i toalettene. Bortsett fra en VIP lounge på flyplassen ikke tilbyr business fasiliteter. Disse kan bli funnet i de større feriestedene, som Hilton Resort, som tilbyr møte og konferanserom. Andre fasiliteter på Sharm el-Sheikh Lufthavn inkluderer vekslekontorer, minibanker og reisebyråer.

I luftfarts industrien business Sharm el-Sheikh Lufthavn indikeres av forkortelser SSH (IATA flyplass kode) og HESH (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Sharm el-Sheikh Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Egyptian pound
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Sixt
 • Budget
 • Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Egypt
 3. Bilutleie Sharm El Sheik
 4. Sharm El Sheikh Lufthavn