Bilutleie Oulu

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Oulu på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Oulu.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Oulu

  1. Hjem
  2. Bilutleie Finland
  3. Oulu
EasyTerra Bilutleie Oulu er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Oulu

Bilutleie Oulu
Bilutleie Oulu

Innledning

Uleåborg er hovedstaden i den finske kommunen med samme navn og den største byen i Nord-Finland. Byen har en vakker katedral som ble fullført i det 18. århundre. Uleåborg er også berømt for sine verdensmesterskap i luftgitar. Ja, ved slutten av august eller begynnelsen av september konkurrerer titalls kandidater om hvem som er den beste luft-gitaristen. Omtrent 50 kilometer nord for byen ligger et museum, delvis utendørs, dedikert til steinalderen, det arkeologiske Kierikkisenteret.

Befolkning

Byen har ca. 140 000 innbyggere.

Beliggenhet

Uleåborg ligger på Finlands vestkyst, på den nordlige delen Bottenvika. Kommunen med samme navn strekker seg til grensen mot Russland. Provinsen Uleåborg ligger på grensen mellom Sør-Finland og Lappland.

Økonomi

Treindustri og laks pleide å være pilarene i lokaløkonomien. Dette har endret seg radikalt de siste årene: Uleåborg er nå et teknologisentrum. Treindustrien har imidlertid ikke forsvunnet helt, og de relaterte papirfabrikkene er fremdeles aktive. Uleåborgs havn er en av de travleste på Bottenvika. Det er også et universitet i byen.

Flyplasser

Byens flyplass er den nest travleste i Finland, hovedsakelig på grunn av de mange daglige flyturene mellom Uleåborg og Helsingfors Lufthavn. Målt i en rett linje ligger Uleåborg Lufthavn omtrent 15 kilometer sørvest for sentrum; avstand med bil er 22 kilometer. Flyplassen kan lett nås med leiebil. Du tar motorveien A4 (E8/E75) sørover og avkjørsel 6 i retning Kaakkuri for å komme til flyplassen. Veien er godt skiltet.

Offentlig Transport

Uleåborg har god offentlig transport, administrert av busselskapet Koskilinjat. Du betaler dobbel pris for nattbusser i helgen; da er det ofte mer økonomisk med dagsbillett (hvis du også tar buss i løpet av dagen). Potnapekka er et turist-tog (på pneumatiske dekk: kun om sommeren) som kjører to ruter: gjennom Uleåborg sentrum og til stranden.

Trafikk og Parkering

Mange gater i Uleåborg sentrum er enveiskjørte gater, og det kan være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass i gaten. Det er tre parkeringssoner: jo nærmere sentrum, desto høyere parkeringspriser. Like utenfor sentrum kan du parkere gratis, men ofte i begrenset tid. Det er også to parkeringshus der du kan parkere leiebilen.

Hoteller

Uleåborg har et godt utvalg av overnattingssteder som spenner fra enkle gjestehus til luksuriøse hoteller. Noen hoteller er kun åpne om sommeren. Det er også rikelig med leiligheter til leie i Uleåborg, og det er en campingplass med sommerhus på stranden, 4 kilometer fra sentrum.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Uleåborg anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Oulu

EasyTerra Bilutleie Oulu sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Oulu, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.