• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Tampere

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tampere på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tampere

EasyTerra Bilutleie Tampere er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Tampere

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Tampere

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Tampere

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Tampere. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  8.7 (2870)
  Fra kr 388 / dag
 • FiRENT

  8.6 (27)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.6 (8909)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.5 (4776)
  Fra kr 388 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 627 / dag
 • Avis

  8.4 (5289)
  Fra kr 462 / dag
 • Europcar

  8.3 (7221)
  Fra kr 460 / dag
 • Finn-Rent

  8.3 (33)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8.2 (6087)
  Fra kr 412 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2945)
  Fra kr 380 / dag
 • Green Motion

  7.4 (1694)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Autorentti

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Tampere?

Tampere – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Tampere) er juni den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Tampere) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juni er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Tampere), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Tampere) er juni den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juni er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Tampere) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juni er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Tampere), er juni den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Tampere), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Tampere - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Tampere) er juni den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juni er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Tampere

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Tampere, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Tampere

EasyTerra Bilutleie Tampere sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Rautatienkatu 27

Lokal informasjon for Tampere

Innledning

Allerede i det 11. århundre Tampere var et viktig handelssted, men byen fortsatte å vokse, spesielt med ankomsten av tekstilindustrien i slutten av det 18. århundre. Byens omgivelsene er vakre: innsjøer og skoger som inviterer deg til å påta seg alle typer aktiviteter, som for eksempel lange fotturer, bading, fiske eller seiling. Selve byen har en vakker katedral, men en av de største attraksjonene er den Särkänniemi fornøyelsespark, som har en delfinarium. Videre er det mange museer om Tampere historie som en arbeider-byen, der selv er en Lenin Museum.

Innbyggere

Hele samling av Tampere er den nest største urbane området i Finland (etter Helsinki). Selve byen har en befolkning på ca 210000.

Beliggenhet

Tampere ligger i sørvest i Finland, langs en vann-forbindelse mellom to innsjøer: den Näsijärvi Lake nord for byen og Pyhäjärvi Lake sør for byen. Takket være høyden forskjellen mellom disse to innsjøer (18 meter), har Tampere billig energi. Dette var den viktigste årsaken til metall-og tekstilindustrien å bosette seg i Tampere.

Byen ligger 170 km nordvest for Helsingfors.

Økonomi

Metall-og tekstilindustrien har i stor grad forsvunnet fra Tampere. I stedet kom den elektriske og informasjon kommunikasjonsteknologi. Videre er det papirindustrien. Dessuten er Tampere en viktig pedagogisk senter, for eksempel har det generelle og tekniske universiteter.

Flyplasser

Navnet på flyplassen er Tampere-Pirkkala Lufthavn og ligger 17 km sørvest for byen. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: fra Tampere tar 3495 og like sør for byen svinge inn på motorveien E-12. Avkjøringen til flyplassen (vei 308) er tydelig angitt.

Offentlig transport

Tampere har utmerkede offentlig buss transport. De fleste bussene går gjennom de viktigste Hämeenkatu Street og har stopp på eller nær Keskustori Square. Sentrum av Tampere er ikke veldig stort: du enkelt kan utforske den på foten.

Trafikk og parkering

Gaten mønster av Tampere er veldig klar, vil du ikke finne det vanskelig å finne veien. Du bør alltid huske på at det er mange enveiskjørte gater i sentrum. Noen ganger kan det være vanskelig å parkere bilen i gata, men heldigvis er det mange parkeringsplasser hvor du kan parkere leiebil.

Hvis du skal utforske området rundt Tampere med leiebil, kan du se etter skilt som advarer om å krysse vilt (elg), spesielt i soloppgang og solnedgang

Hoteller

Tampere har et bredt utvalg av overnattingssteder i alle kategorier. Vanligvis vil du ikke ha noen problemer med å finne et rom, men om sommeren er det anbefalt å bestille hotellrom i god tid. Den nærmeste campingplass ligger i Härmälä rett ved sjøen og ca 3 km fra sentrum.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Tampere, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • FiRENT
 • Budget
 • Thrifty
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • Autorentti
 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Tampere