Bilutleie Turku

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Turku på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Turku.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Turku

  1. Hjem
  2. Bilutleie Finland
  3. Turku
EasyTerra Bilutleie Turku er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Turku

Bilutleie Turku
Bilutleie Turku

Innledning

Åbo er den eldste byen i Finland og var tidligere landets hovedstad. I 1912 ble den statusen overtatt av Helsingfors. Åbo er en hyggelig universitetsby med et velbevart middelaldersk sentrum.

Befolkning

Byen har ca. 180 000 innbyggere.

Beliggenhet

Åbo ligger på den sørvestlige kysten av Finland, ved munningen av elven Aura. Østsiden av elven kalles "denne siden" (tois pual jokke). Utenfor kysten ligger hundrevis av store og mindre øyer som utgjør skillet mellom Bottenvika og Østersjøen.

Økonomi

Havnen og de omkringliggende industriparkene utgjør tradisjonelt en av pilarene i lokaløkonomien. De siste årene har Åbo raskt blitt en by for høyteknologi. De fleste selskapene som opererer i denne sektoren befinner seg i Turku Vitenskapspark. Mange av instituttene for høyere utdanning samarbeider ofte med disse high-tech-selskapene. Den nære avstanden til den finske øygruppen bidrar til turisme, og mange reiser også med båt til og fra Åbo.

Flyplasser

Åbo Lufthavn ligger 8 kilometer nord for sentrum. Den kan lett nås med leiebil via Tampereentie (Rute 9). Avkjørselen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Åbo har god offentlig transport. Det er også gode buss- og togforbindelser til andre finske byer, inkludert Tammerfors og hovedstaden Helsingfors. Buss- og togstasjoner ligger ganske langt fra hverandre, men dette vil endre seg. Åbo ønsker å bygge et stort transportknutepunkt med blant annet et kjøpesenter og hoteller. Fra Åbos havn er det daglige forbindelser til Åland og den svenske hovedstaden Stockholm.

Trafikk og Parkering

Selv om Åbo er en aktiv by, vil du ikke ha problemer med å finne veien rundt. Generelt er det heller ikke noe problem å finne en parkeringsplass for bilen din. Det underjordiske parkeringshuset Louhi ligger svært sentralt. Beliggenheten er skiltet, samt antall ledige plasser.

Hoteller

Åbo har et godt utvalg av overnattingssteder. De fleste hotellene ligger i sentrum av byen, mellom jernbanestasjonen og elven, men det er også noen overnattingssteder i nærheten av havnen. For de som foretrekker å bo utenfor byen, er det flere campingplasser i nærheten av Åbo, deriblant campingplassen Ruissalo, som ligger like ved havet og kan lett nås med offentlig transport eller leiebil.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Åbo anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Turku

EasyTerra Bilutleie Turku sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Turku, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.