• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Biarritz

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Biarritz på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Biarritz

EasyTerra Bilutleie Biarritz er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Biarritz

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Biarritz

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Biarritz

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Biarritz. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.2 (7778)
  Fra kr 493 / dag
 • Europcar

  8.1 (7171)
  Fra kr 330 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Fra kr 370 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3760)
  Fra kr 408 / dag
 • Thrifty

  8 (4742)
  Fra kr 356 / dag
 • Rent a car

  8 (23)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.9 (5258)
  Fra kr 648 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (378)
  Fra kr 439 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.6 (6042)
  Fra kr 356 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1687)
  Fra kr 329 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3411)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.8 (4998)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Biarritz?

Biarritz – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Biarritz) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Biarritz) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Biarritz), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Biarritz) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Biarritz) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Biarritz), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Biarritz), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Biarritz) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Biarritz), er august den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Biarritz - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Biarritz), er februar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Biarritz

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Biarritz, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Biarritz

EasyTerra Bilutleie Biarritz sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Biarritz

Innledning

Biarritz er et luksuriøst feriested på Biscaya bukten, i ti år har det vært en populær destinasjon for internasjonale jet set. Rundt byen er det vakre strender og også et sted til fornøyelse for surfere.

Befolkning

Byen har 35.000 innbyggere.

Beliggenhet

Biarritz ligger på Atlanterhavet sørvest for Frankrike, 18 kilometer nord for grensen til Spania, det ligger i den franske delen av Baskerland som strekker seg vestover i Spania, langs Biscaya bukten.

Økonomi

Det finnes en Dassault Aviation i Biarritz, hvor deler og flykropp lages for Falcon fly.

Videre er økonomien hovedsakelig avhengig av turismen. De luksuriøse hotellene tiltrekker overklassen som saktens bruker penger. I tillegg til strendene blir turistene også tiltrukket av de prektige golfbanene i og rundt Biarritz.

Flyplasser

Byens flyplass fulle navn er Aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne og ligger 4 kilometer øst for Biarritz, langs hovedvei N10. Det er forbindelser med Paris og Lyon i Frankrike og andre europeiske byer.

Offentlig transport

Biarritz har ikke bybusser, men det finnes gode bussforbindelser med nabobyene Bayonne og Anglet og til destinasjoner lengre borte (inkludert Pau, Saint-Jean-de-Luz, Hendaye og steder i Spania). Alle bussene går fra Place d'Ixelles i sentrum av byen.

Det går høyhastighetstog (TGV) til Paris.

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i Biarritz er ikke noe problem og det er mange parkeringsplasser. I byens sentrum må man betale avgift, men ved noen av strendene er det gratis parkeringsplasser. Det finnes også et spesielt, gratis, RV parkeringsområde.

Hoteller

Selv om Biarritz er kjent som et luksuriøst feriested og det er absolutt høye priser og luksuriøse overnattingssteder, er det ikke vanskelig å finne mer økonomiske rom, spesielt i området Avenue Carnot kan du finne overnatting som har rimelige priser. Men det anbefales å bestille på forhånd, spesielt om sommeren.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Biarritz, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Rent a car
 • Avis
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • ADA
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Biarritz