Bilutleie Biarritz

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Biarritz på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Biarritz

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Biarritz

EasyTerra Bilutleie Biarritz er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Biarritz

Bilutleie Biarritz
Bilutleie Biarritz

Innledning

Biarritz er et luksuriøst feriested på Biscaya bukten, i ti år har det vært en populær destinasjon for internasjonale jet set. Rundt byen er det vakre strender og også et sted til fornøyelse for surfere.

Befolkning

Byen har 35.000 innbyggere.

Beliggenhet

Biarritz ligger på Atlanterhavet sørvest for Frankrike, 18 kilometer nord for grensen til Spania, det ligger i den franske delen av Baskerland som strekker seg vestover i Spania, langs Biscaya bukten.

Økonomi

Det finnes en Dassault Aviation i Biarritz, hvor deler og flykropp lages for Falcon fly.

Videre er økonomien hovedsakelig avhengig av turismen. De luksuriøse hotellene tiltrekker overklassen som saktens bruker penger. I tillegg til strendene blir turistene også tiltrukket av de prektige golfbanene i og rundt Biarritz.

Flyplasser

Byens flyplass fulle navn er Aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne og ligger 4 kilometer øst for Biarritz, langs hovedvei N10. Det er forbindelser med Paris og Lyon i Frankrike og andre europeiske byer.

Offentlig transport

Biarritz har ikke bybusser, men det finnes gode bussforbindelser med nabobyene Bayonne og Anglet og til destinasjoner lengre borte (inkludert Pau, Saint-Jean-de-Luz, Hendaye og steder i Spania). Alle bussene går fra Place d'Ixelles i sentrum av byen.

Det går høyhastighetstog (TGV) til Paris.

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i Biarritz er ikke noe problem og det er mange parkeringsplasser. I byens sentrum må man betale avgift, men ved noen av strendene er det gratis parkeringsplasser. Det finnes også et spesielt, gratis, RV parkeringsområde.

Hoteller

Selv om Biarritz er kjent som et luksuriøst feriested og det er absolutt høye priser og luksuriøse overnattingssteder, er det ikke vanskelig å finne mer økonomiske rom, spesielt i området Avenue Carnot kan du finne overnatting som har rimelige priser. Men det anbefales å bestille på forhånd, spesielt om sommeren.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Biarritz, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Biarritz

EasyTerra Bilutleie Biarritz sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Biarritz, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.