• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Brest

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brest på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brest

EasyTerra Bilutleie Brest er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Brest

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Brest

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Brest

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Brest. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.8 (25)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.1 (7915)
  Fra kr 581 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Fra kr 407 / dag
 • Sixt

  8 (2937)
  Fra kr 468 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4896)
  Fra kr 459 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Fra kr 483 / dag
 • Avis

  7.6 (5354)
  Fra kr 485 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Fra kr 386 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Fra kr 473 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Fra kr 453 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Brest?

Brest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Brest) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Brest) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Brest), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Brest) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Brest) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Brest), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Brest), er juni den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brest - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Brest) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Brest

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Brest, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Brest

EasyTerra Bilutleie Brest sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

45 Rue de Kéranfurust

Lokal informasjon for Brest

Innledning

Havnebyen Brest ble utsatt for alvorlige skader under andre verdenskrig. Utenom slottet og Tanguy-tårnet ved havnen er det derfor få historiske steder av interesse. Byens omgivelser er imidlertid vakre: den ulendte Breton-kysten med bratte klipper og sandstrender. Dette er et favorittsted for vindsurfere.

Befolkning

Brest har 150 000 innbyggere. Det er tydelig forskjell mellom innbyggerne på den høyre elvebredden av elven Penfeld, Recouvrance-distriktet, der mange snakker bretonsk, og den hovedsakelig franske venstre elvebredden.

Beliggenhet

Brest ligger i den vestlige delen av Frankrike, ikke langt fra vestspissen av Bretagne og ved begge elvebreddene av elven Penfeld, som renner ut i en dyp bukt i Atlanterhavet. Selve byen og omgivelsene er kuperte. På grunn av dette er mange av gatene i Brest veldig bratte, og noen består til og med av trapper.

Økonomi

Selv om havnen er langt fra den største i Frankrike, spiller shipping og relaterte industrier en viktig rolle i lokaløkonomien. Brest er en viktig flåtehavn og en stor del av de økonomiske aktivitetene er fokusert på marineforskning.

Flyplasser

Aéroport de Brest Bretagne ligger 10 kilometer nordøst for sentrum. Fra sentrum kan flypassen nås med leiebil ved å først veien Rue deParis som fører til D712 og deretter ta til venstre ved Guipavas. Fra den nordlige delen av byen kan Aéroport de Brest best nås via motorveien N12.

Offentlig Transport

Brest har god offentlig busstransport, administrert av selskapets Bibus. Det er 19 linjer; om natten er 8 linjer aktive. Det er også en jernbanestasjon med forbindelser til andre steder i Frankrike, inkludert hovedstaden Paris.

Trafikk og parkering

Å finne veien rundt i Brest er ikke vanskelig. Det er best å parkere leiebilen din i et av parkeringshusene eller på en av parkeringsplassene i sentrum. De fleste av dem ligger i nærheten av Rue Jean Jaurès. Det er også en innfartsparkering på Allée Marie Anne Stéphan, der du kan parkere leiebilen din og fortsette reisen til sentrum med offentlig transport.

Hoteller

Brest tilbyr et stort antall overnattingssteder, de fleste i lavpris- eller mellomklassen, men det finnes også noen luksushoteller. Det er også appartementshoteller, og du vil finne flere campingplasser i nærheten av byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Brest anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Enterprise
 • Hertz
 • Budget
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Brest