Bilutleie Toulouse Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Toulouse Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Toulouse Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Bilutleie Toulouse
  4. Toulouse Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Toulouse Lufthavn

Toulouse-Blagnac Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassens fullstendige navn i Toulouse er Aéroport Toulouse-Blagnac og er den travleste flyplassen i Midi Pyrénées i sør-vest Frankrike. Årlig prosesserer den seks millioner passasjerer. Den prosesserer også en del frakt. Det er den femte største flyplassen i Frankrike, etter Paris-CdG, Nice, Lyon og Marseille.

Toulouse ligger åtte kilometer fra flyplassen og du kommer lett fram med bil. Du kan også tar bussen nå, det går buss hver 20 minutter bestemt for Toulouse. I tillegg går det en buss to ganger daglig til mini staten Andorra. Det finnes hoteller i området rundt flyplassen.

Flyplassen har mange butikker, restauranter og barer. Det som er spesielt interessant er kunstgalleriet på flyplassen. Det er også et business senter med faks, kopimaskin og datamaskiner, og det er noen få konferanserom. Andre fasiliteter er banker, vekslingskontor, minibanker og førstehjelps post.

I luftfartsindustrien er Toulouse Blagnac Lufthavn indikert med forkortelsen TLS (IATA-kode) og LFBO (ICAO-kode).

Link til Toulouse-Blagnac Lufthavn offisielle webside.

Andre bilutleiesteder i Toulouse

I tillegg til Toulouse Lufthavn i Toulouse sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Toulouse:

Jernbanestasjoner