• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  8.6 (2872)
  Fra kr 287 / dag
 • First Car

  8.1 (557)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Fra kr 242 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sicily by Car

  7.5 (2997)
  Fra kr 272 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2948)
  Fra kr 269 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Fra kr 321 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3785)
  Fra kr 248 / dag
 • Alamo

  7.3 (7822)
  Fra kr 225 / dag
 • Hertz

  7.3 (6092)
  Fra kr 351 / dag
 • Budget

  7.3 (8915)
  Fra kr 333 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4780)
  Fra kr 370 / dag
 • Europcar

  7.1 (7227)
  Fra kr 237 / dag
 • Avis

  6.8 (5291)
  Fra kr 381 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • RPS Luxe

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Edel & Stark

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AbsoluteCar

  Ingen vurderinger
  Fra kr 2708 / dag
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er september den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1 - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Stedsinformasjon for Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1

Paris Charles de Gaulle Lufthavn i et nøtteskall

Denne flyplassen, som også er kjent som l'Aéroport de Roissy, er den viktigste flyplassen i Frankrike og en av de travleste i Europa. Det er tre terminaler som er forbundet med gratis skyttelbusser. Med tanke på TGV har flyplassen en utmerket forbindelse til Paris og resten av Frankrike. Det er også lett å ankomme med bil, og det går en skyttelbuss hver 15. minutter mellom hjertet av Paris og flyplassen. I og rundt omkring flyplassen ligger flere hoteller.

Barene og restaurantene er ujevnt fordelt på terminalene. Terminal 2 har det meste, mens terminal 3 har kun to barer og hurtigmat-restauranter. Flyplassen huser et stort antall butikker, igjen med stor vekt på terminalene 1 og 2. Det er også tilrettelagt for møter på et av de åtte konferanserommene eller i VIP-Loungen. det er en førstehjelpsstasjon i alle terminalene, også ATM-automater, banker og vekslekontor.

I luftfartsindustrien er Paris Charles de Gaulle Lufthavn indikert med forkortelsene CDG (IATA-kode) og LFPG (ICAO-kode).

Link til Paris Charles de Gaulle Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • First Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Your Rent
 • Sicily by Car
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • Edel & Stark
 • AbsoluteCar
 • Travel Car
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Paris
 4. Paris Charles de Gaulle Lufthavn - Terminal 1