Bilutleie Khios

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Khios på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 3. august – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Khios

 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Khíos
 4. Bilutleie Khios
EasyTerra Bilutleie Khios er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Khios

Innledning

Khios er hovedstaden i den greske øya med samme navn. Opprinnelig var det en sterk festning på nordsiden av den naturlige havnen, men mye av den ble ødelagt av jordskjelvet i 1881. Byens sentrum ligger mellom havnen og det middelalderske slottet. Khios har hatt kommunestatus siden 2011 og byen Khios er derfor en kommunal enhet.

Befolkning

Byen har 30 000 innbyggere, nesten halvparten av den totale befolkningen på øya Khios.

Beliggenhet

Khios by ligger på østkysten overfor den tyrkiske byen Çesme, på den tyrkiske kysten. Nord for byen ligger landsbyen Vrontados, fødestedet til den greske dikteren Homer.

Økonomi

Khios' mastik (harpiks fra mastikstreet) er verdenskjent og har lenge vært et beskyttet produktnavn. Øya produserer også oliven, fiken, sitrusfrukt (mandariner) og vin. Innbyggerne tjener også penger på shipping og turisme, selv om turismen på Khios (ennå) ikke er like massiv som på andre øyer i Hellas

Flyplasser

Khios Nasjonale Lufthavn ligger i byens sørlige forsteder. Den kan lett nås med leiebil fra havnen via kystveien (Leoforos Enossos) som fører direkte til flyplassen.

Offentlig Transport

Den offentlige transporten er god, både i Khios og på resten av øya. De blå bussene kjører kun til destinasjoner i byen; de grønne bussene kjører til andre destinasjoner på Khios. Det er ferger til Çeşme (i Tyrkia), Lesbos og Pireus (havnen i Athen).

Trafikk og Parkering

Khios er liten nok til at den kan utforskes til fots, men en leiebil er det ideelle transportmiddelet å utforske den relativt store øya med. Husk at enkelte veier er smale og mangler asfalt, og at du også kan støte på mennesker eller kyr. I sommermånedene kan det være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass i Khios by; det er best å la leiebilen din stå på parkeringsplassen ved hotellet (de fleste hotellene tilbyr denne tjenesten).

Hoteller

Som nevnt tidligere (se Økonomi): Det er ingen masseturisme på Khios, i motsetning til enkelte andre greske øyer. Likevel er det et godt utvalg av overnattingssteder. De fleste hotellene og feriestedene på øya ligger på østkysten, i og rundt Khios. Men selv i de minste byene på øya vil du alltid kunne finne et rom i et enkelt gjestehus.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Khios anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Khios

EasyTerra Bilutleie Khios sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Flyplasser

Hvis du er ute etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Khios, klikk deg frem til Bilutleie Hellas-siden, der du kan velge byen i Hellas der du vil leie en bil.